Advocaten & juridische professionals

Raedsman biedt betrouwbare en deskundige juridische ondersteuning. Onze ervaren advocaten staan klaar om u te helpen met uw rechtszaken, of het nu gaat om arbeidsrecht, personen- en familierecht, huurrecht of een ander rechtsgebied. Bezoek onze website voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Bel: 085 087 2024

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde advocaat in Breda? Wij brengen u snel in contact met een juridische professional voor uw zaak.

Vul onderstaand contactformulier in en er wordt vrijblijvend contact met u opgenomen door een van onze medewerkers.  *Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het privacybeleid & servicevoorwaarden van Google zijn hier van toepassing.

  Advocaat Breda

  Raedsman biedt als advocaat in Breda betrouwbare en deskundige juridische ondersteuning. Onze advocaten staan klaar om u te helpen met uw rechtszaken, of het nu gaat om arbeidsrecht, personen- en familierecht, huurrecht of een ander rechtsgebied in de regio. Bekijk onze website en maak een afspraak met een ervaren advocaat of jurist in Breda. We staan met veel plezier voor u klaar!

   

  Specialisaties & services van onze advocaten in Breda

  Raedsman biedt advocaten in Breda in verschillende rechtsgebieden. Hier vindt u een selectie van onze services. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan vrijblijvend contact met ons advocatenkantoor in Breda op en wij helpen u graag verder.

  img-icon

  Arbeidsrecht

  Als u in een arbeidsrechtelijk geschil verstrikt bent geraakt met uw werkgever of met uw werknemer wilt u graag advies van een ervaren arbeidsrecht advocaat zodat een oplossing kan worden gevonden voor uw probleem.

  img-icon

  Strafrecht

  Indien u verdacht wordt van een strafbaar feit is het verstandig professionele bijstand in te schakelen. Een ervaren strafrecht advocaat kan u verdedigen tegen de verdenking van diverse delicten in het strafrecht.

  img-icon

  Ondernemingsrecht

  Als ondernemer komt u in aanraking met verschillende juridische kwesties. Zo verschillen bijvoorbeeld de regels en rechten afhankelijk van of u een eenmanszaak of een besloten vennootschap (BV) heeft. Een ervaren ondernemingsrecht advocaat kan u helpen als u advies wenst.

  img-icon

  Huurrecht

  Het huurrecht betreft een samenstel van regels met betrekking tot huren van een woning of pand. Zowel een huurder als een verhuurder kan behoefte hebben aan advies van een advocaat die gespecialiseerd is in huurrecht.

  img-icon

  Aansprakelijkheidsrecht

  Aansprakelijkheid ziet op het verantwoordelijk stellen voor opgelopen schade. In beginsel is degene die de schade veroorzaakt aansprakelijk. Dit kan echter anders zijn in het geval de schade is veroorzaakt door een kind of dier. Een ervaren advocaat aansprakelijkheidsrecht kan u hierover adviseren.

  img-icon

  Personen- en familierecht

  Het personen- en familierecht valt onder het burgerlijk recht dat ziet op regels over afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding. Op dit gebied kunnen tussen partijen verschillende geschillen ontstaan. Een advocaat die gespecialiseerd is kan u bijstaan in deze kwesties en u voorzien van advies en begeleiding.

  demo

  Advocaat in Breda op afstand inplannen

  Met onze advocaat op afstand diensten, krijgt u toegang tot deskundige juridische hulp zonder uw huis te verlaten. Het maakt dus niet uit of een advocaat of jurist in Breda zoekt of dat u buiten de regio woont. Dankzij onze advocaat op afstand van ons advocatenkantoor in Breda kunnen we u altijd en gemakkelijk helpen met uw juridische kwestie.
  Een jurist in Breda van Raedsman kan u helpen met zaken in verschillende rechtsgebieden. Lees op de website alles over wat een advocaat van ons advocatenkantoor in Breda voor u kan betekenen of neem contact op.

  Of het nu gaat om arbeidsrecht, personen- en familierecht, huurrecht of andere rechtsgebieden, onze ervaren advocaten in Breda bieden u professioneel advies via video- of telefoonconferentie. Bezoek onze pagina voor meer informatie en maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies.

  Neem contact op

  Het advocatenkantoor in Breda van Raedsman

  Raedman is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. U kunt bij ons advocatenkantoor in Breda onder andere terecht voor arbeidsrecht, personen- en familierecht en huurrecht. Hieronder vindt u een opsomming van wat we bij ons advocatenkantoor in Breda voor u kunnen doen. Maakt u zich niet druk om de kosten voor aan advocaat in Breda: bij ons advocatenkantoor kunt u gebruik maken van pro deo rechtsbijstand in Breda. Bovendien is begeleiding van werknemers bij een vaststellingsovereenkomst vaak kosteloos. Dat is wel zo prettig!

  Lees alles over de kosten van een advocaat van ons advocatenkantoor in Breda op de betreffende pagina. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

  Contact met uw jurist in Breda

  Als u telefonisch contact wenst met een advocaat of jurist in Breda, bel ons dan of vul ons contactformulier in, dan bellen wij u terug. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag ook 's avonds bereikbaar tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00! Zo staan wij altijd voor u klaar.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Goedendag, kunt u alles vinden op onze website?

  Als u wilt kan ik u persoonlijk adviseren via WhatsApp. U kunt mij ook op dit nummer rechtstreeks bellen: +31620592187
  Akkoord op algemene voorwaarden om te chatten