Strafrecht Advocaat Breda

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Strafrechtadvocaat Breda | advocaten & juridische professionals

Raedsman biedt professionele en betrouwbare juridische bijstand in diverse rechtsgebieden in Breda. Onze ervaren professionals en juristen zijn beschikbaar om u te assisteren bij uw zaak, ongeacht of het gaat om zaken als witwassen, geweldsmisdrijven, diefstal, of andere juridische zaken. Neem een kijkje op onze website voor een overzicht van de rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn, of bel direct om een afspraak te maken. Hier vindt u alle informatie over het strafrecht en wat een advocaat in Breda gespecialiseerd in strafrecht voor u kan doen.

Bel: 085 087 2024

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde strafrecht advocaat in Breda? Wij brengen u snel in contact met een ervaren advocaat voor uw probleem.

Vul onderstaand contactformulier in en er wordt vrijblijvend contact met u opgenomen door een van onze medewerkers.  *Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het privacybeleid & servicevoorwaarden van Google zijn hier van toepassing.

  Strafrechtadvocaat Breda

  Als u wordt beschuldigd van een misdrijf of misdaad, dan heeft u goede en professionele hulp nodig. Een strafrechtadvocaat in Breda van Raedsman kan u daarbij helpen.

  Wij zijn experts in allerlei verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht in Breda en omgeving. Onze strafrechtadvocaat in Breda staat u bij tijdens de gehele procedure en de rechtszaak. Heeft u juridische hulp nodig omdat u beschuldigd bent van een misdaad of misdrijf? U kunt gemakkelijk online een afspraak maken met een strafrechtadvocaat in Breda van Raedsman. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag tot 22.00 uur in de avond bereiken en op zaterdag tot 17.00 uur. We zorgen ervoor dat een ervaren advocaat in strafrecht u zo snel mogelijk helpt in Breda. Woon u niet in Breda, maar bent u wel opzoek naar een specialist in strafrecht? Geen probleem, we helpen u ook als u elders in of buiten de regio woont.

  Specialisaties & services van Raedsman: strafrechtadvocaat Breda

  Raedsman is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Hier vindt u een selectie van onze diensten omtrent het strafrecht in Breda en de nabije omgeving. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op en we helpen u graag verder.

  img-icon

  Geweldsmisdrijven

  De wet kent verschillende geweldsmisdrijven, zoals eenvoudige mishandeling en zware mishandeling. Wanneer u wordt verdacht van een van deze delicten zult u zich waarschijnlijk voor de rechter moeten verantwoorden en riskeert u een straf. Lees hier meer over mishandeling.

  img-icon

  Diefstal

  Diefstal is een strafbaar feit. Er bestaan verschillende soorten diefstal. Een veel voorkomende vorm is winkeldiefstal. Ook het voorhanden hebben, kopen of verkopen van gestolen goederen is strafbaar. Dit wordt heling genoemd.

  img-icon

  Witwassen

  Wordt u verdacht van witwassen? Witwassen is het uitvoeren van transacties om de herkomst van illegaal verkregen geld te verbergen. Het geld is afkomstig van criminele activiteiten zoals bijvoorbeeld drugshandel, diefstal of fraude.

  img-icon

  Afpersing of afdreiging

  Afpersing is een vorm van beroving van een slachtoffer waarbij de verdachte van de afpersing het slachtoffer dwingt goederen af te geven. Voor afpersing, of afdreiging kunt u strafrechtelijk vervolgd worden.

  img-icon

  Drugsfeiten

  De wet kent verschillende drugsgerelateerde delicten. Lees hier meer over deze delicten en wat u moet doen als u verdacht wordt van een drugsgerelateerd delict.

  img-icon

  Valsheid in geschrift

  Valsheid in geschrift is een strafbaar feit. Als u verdacht wordt van valsheid in geschrift moet u zich mogelijk voor de rechter verantwoorden en riskeert u een straf.

  img-icon

  Ontnemingsmaatregel

  Een ontnemingsmaatregel is een maatregel die kan worden opgelegd aan een persoon die veroordeeld is voor een strafbaar feit waarbij financieel voordeel is behaald.

  img-icon

  Rijden onder invloed

  Rijden onder invloed is strafbaar gesteld in de Wegenverkeerswet. Als u in een alcoholcontrole terecht komt wordt door middel van een blaastest onderzocht of u teveel gedronken heeft om een voertuig te mogen besturen.

  img-icon

  Rijbewijs ingevorderd

  Het is een nachtmerrie als uw rijbewijs wordt ingevorderd door de politie. Niet alleen betekent dit dat u niet meer mag rijden, het kan ook leiden tot problemen op het gebied van werk en andere verplichtingen.

  img-icon

  Belediging

  Wordt u strafrechtelijk vervolgd wegens belediging? Dit is strafbaar gesteld in artikel 266 van het Wetboek van Strafrecht. Iemand wordt in zijn goede naam aangetast. U kunt iemand in persoon beledigen, of via een geschrift of afbeelding.

  Een advocaat in Breda inschakelen voor strafrecht

  Op onze strafrecht pagina vindt u alles wat u moet weten over strafrecht in Breda en hoe wij u kunnen helpen bij de verdediging van uw rechten. Onze ervaren strafrechtspecialisten  bieden u professioneel advies en begeleiding binnen het strafrecht, ongeacht de aard van de aanklacht. Als we u om wat voor reden dan ook niet bij kunnen staan, dan verwijzen we u door naar een partner strafrechtadvocaat in Breda. Zo bent u bij Raedsman altijd verzekerd van passende juridische hulp - wel zo fijn.

  Strafrechtadvocaat Breda

  Als u wordt beschuldigd van een misdrijf of misdaad, dan heeft u goede en professionele hulp nodig. Een strafrechtadvocaat in Breda kan u daarbij helpen.

  Wij zijn experts in allerlei verschillende rechtsgebieden, waaronder strafrecht in Breda en omgeving. Een strafrechtadvocaat in Breda staat u bij tijdens de gehele procedure en de rechtszaak. 

  Heeft u juridische hulp nodig omdat u beschuldigd bent van een misdaad of misdrijf? U kunt gemakkelijk online een afspraak maken met een jurist of strafrechtadvocaat in Breda. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag tot 22.00 uur in de avond bereiken en op zaterdag tot 17.00 uur. We zorgen ervoor dat een ervaren advocaat in strafrecht u zo snel mogelijk helpt in Breda. Woont u niet in Breda, maar bent u wel op zoek naar een specialist in strafrecht? Geen probleem, we helpen u ook als u elders in of buiten de regio woont.

  Advocaat gespecialiseerd in strafrecht in Breda: wat is strafrecht?

  Het strafrecht omvat een reeks regels die zijn vastgelegd om te bepalen welk gedrag strafwaardig is (welke strafbare feiten er zijn), welke straffen er worden opgelegd en hoe de strafoplegging wordt uitgevoerd. Het doel van het strafrecht is om een deterrent effect te hebben en om maatschappelijke normen en waarden te handhaven. Het centrale aspect van het strafrecht is dan ook het bestraffen van bepaald gedrag, zowel handelen als nalaten. Raedsman helpt met de volgende zaken omtrent strafrecht:

  • drugsfeiten;
  • mishandeling;
  • ontnemingsmaatregel;
  • rijbewijs ingevorderd;
  • stalking;
  • witwassen;
  • diefstal.

  Wat doet een strafrechtadvocaat?

  Een strafrechtadvocaat in Breda is een advocaat die gespecialiseerd is in het strafrecht en die personen verdedigt die worden beschuldigd van een strafbaar feit. De rol van een strafrechtadvocaat is om de rechten van hun cliënt te beschermen en ervoor te zorgen dat hun cliënt een eerlijk proces krijgt.

  De taken van een advocaat gespecialiseerd in strafrecht in Breda beginnen meestal bij het eerste contact met de cliënt. De advocaat zal de beschuldiging van de cliënt analyseren en de mogelijke consequenties van de zaak bespreken. Dit omvat de mogelijke straffen die de cliënt kan krijgen en de gevolgen voor hun persoonlijke leven en carrière.

  Na deze eerste bespreking zal de strafrechtadvocaat in Breda beginnen met het onderzoeken van de zaak. Dit omvat het in kaart brengen en het analyseren van het bewijsmateriaal dat door het Openbaar Ministerie is verstrekt. Het doel hiervan is om de zwakke punten van de aanklacht te vinden en te gebruiken om de positie van de cliënt te versterken.

  Tijdens het proces zal de advocaat in Breda de belangen van de cliënt behartigen en hem of haar bijstaan. Dit omvat het voorbereiden van verdedigingsstrategieën, het horen van getuigen en het presenteren van bewijsmateriaal dat de zaak van de cliënt ondersteunt.

  Naast het verdedigen van hun cliënten in de rechtbank, kan een strafrechtadvocaat in Breda ook helpen bij het onderhandelen over een schikking buiten de rechtbank. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer het Openbaar Ministerie bereid is om een ​​lagere straf op te leggen in ruil voor een schuldbekentenis van de cliënt. Het is belangrijk u hier altijd goed over te laten adviseren door een deskundig advocaat.

  Vrijblijvend contact met een ervaren strafrechtadvocaat

  Als u strafrechtelijk wordt vervolgd, kan dit een zeer stressvolle en overweldigende ervaring zijn. In deze situatie is het van cruciaal belang om de hulp van een ervaren strafrecht advocaat in Breda in te roepen die u kan adviseren en begeleiden tijdens het proces van strafrechtelijke vervolging. Raadsman is goed thuis in het strafrecht en staat klaar om u te helpen. Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft van een ervaren strafrechtadvocaat in Breda.

  Onze medewerkers staan u graag te woord

  Als u telefonisch contact wenst, bel ons dan of vul ons contactformulier in, dan bellen wij u terug. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag ook 's avonds bereikbaar tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00! Zo staan wij altijd voor u klaar.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Goedendag, kunt u alles vinden wat u zoekt op onze website?

  U kunt mij vrijblijvend uw juridisch geschil laten beoordelen, op basis hiervan kunnen we u voorzien van de meest geschikte oplossing.

  U kunt mij ook op dit nummer rechtstreeks bellen: +31620592187
  Akkoord op algemene voorwaarden om te chatten