Strafrecht Breda

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Strafrecht Breda

Op onze strafrecht pagina vindt u alles wat u moet weten over strafrecht en hoe wij u kunnen helpen bij de verdediging van uw rechten. Onze ervaren strafrechtspecialisten bieden u professioneel advies en begeleiding, ongeacht de aard van de aanklacht.

img-icon

Geweldsmisdrijven Breda

De wet kent verschillende geweldsmisdrijven, zoals eenvoudige mishandeling en zware mishandeling. Wanneer u wordt verdacht van een van deze delicten zult u zich waarschijnlijk voor de rechter moeten verantwoorden en riskeert u een straf. Lees hier meer over mishandeling.

img-icon

Diefstal Breda

Diefstal is een strafbaar feit. Er bestaan verschillende soorten diefstal. Een veel voorkomende vorm is winkeldiefstal. Ook het voorhanden hebben, kopen of verkopen van gestolen goederen is strafbaar. Dit wordt heling genoemd.

img-icon

Witwassen Breda

Wordt u verdacht van witwassen? Witwassen is het uitvoeren van transacties om de herkomst van illegaal verkregen geld te verbergen. Het geld is afkomstig van criminele activiteiten zoals bijvoorbeeld drugshandel, diefstal of fraude.

img-icon

Afpersing of afdreiging Breda

Afpersing is een vorm van beroving van een slachtoffer waarbij de verdachte van de afpersing het slachtoffer dwingt goederen af te geven. Voor afpersing, of afdreiging kunt u strafrechtelijk vervolgd worden.

img-icon

Drugsfeiten Breda

De wet kent verschillende drugsgerelateerde delicten. Lees hier meer over deze delicten en wat u moet doen als u verdacht wordt van een drugsgerelateerd delict.

img-icon

Valsheid in geschrift Breda

Valsheid in geschrift is een strafbaar feit. Als u verdacht wordt van valsheid in geschrift moet u zich mogelijk voor de rechter verantwoorden en riskeert u een straf.

img-icon

Belediging, bedreiging en stalking

Wordt u verdacht van belediging, bedreiging of stalking? Dit zijn strafbare feiten waarvoor u mogelijk een straf opgelegd krijgt. Leest u hier verder wat u het beste kunt doen.

img-icon

Rijden onder invloed Breda

Rijden onder invloed is strafbaar gesteld in de Wegenverkeerswet. Als u in een alcoholcontrole terecht komt wordt door middel van een blaastest onderzocht of u teveel gedronken heeft om een voertuig te mogen besturen.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Goedendag, kunt u alles vinden op onze website?

Als u wilt kan ik u persoonlijk adviseren via WhatsApp +31 6 20592187. U kunt mij ook op dit nummer bellen. Wij doen dit graag voor u als service.