Aansprakelijkheidsrecht Breda

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Aansprakelijkheids recht advocaten & juridische professionals

Raedsman biedt betrouwbare en deskundige juridische aansprakelijkheidsrecht ondersteuning in Breda. Onze ervaren advocaten staan klaar om u te helpen met uw rechtszaken, of het nu gaat om schadevergoeding, werkgeversaansprakelijkheid, onrechtmatige daad of andere onderwerpen. Bezoek onze website voor meer informatie of maak direct een afspraak

Bel: 085 087 2024

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde aansprakelijkheids recht advocaat in Breda? Wij brengen u snel in contact met een ervaren advocaat voor uw probleem.

Vul onderstaand contactformulier in en er wordt vrijblijvend contact met u opgenomen door een van onze medewerkers.  *Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het privacybeleid & servicevoorwaarden van Google zijn hier van toepassing.

  Aansprakelijkheidsrecht in Breda

  Als u slachtoffer of veroorzaker bent van schade, dan valt uw kwestie onder het aansprakelijkheidsrecht. In Breda kunt u daarvoor terecht bij Raedsman: wij zijn deskundig in diverse rechtsgebieden en staan u professioneel bij in een aansprakelijkheidszaak. We bieden u advies en ondersteuning bij uw kwestie, van ongelukken tot een onrechtmatige daad.

  Heeft u schade geleden als gevolg van een ongeluk, handeling, gedrag of een andere actie veroorzaakt door een ander of bent u veroorzaker? Onze ervaren aansprakelijkheidsrecht advocaat in Breda helpt u graag bij uw aansprakelijkheidszaak en het claimen van een passende schadevergoeding, indien van toepassing.
  Klik hier om direct een afspraak te maken met een advocaat gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht in Breda.

   

  Specialisaties & services van Raedsman: aansprakelijkheidsrecht Breda

  Raedsman biedt advocaten in Breda in verschillende rechtsgebieden. Hier vindt u een selectie van onze services omtrent aansprakelijkheidsrecht. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

  img-icon

  Onrechtmatige daad

  Een gedraging is onrechtmatig wanneer deze een inbreuk op een recht maakt, in strijd met de wet is of in strijd is met de maatschappelijke zorgvuldigheid. In strijd met de maatschappelijke zorgvuldigheid is een vage norm.

  img-icon

  Aansprakelijkheid voor kinderen

  U kunt aansprakelijk gehouden worden voor schade die iemand anders aan een ander toebrengt. Een van die situaties is dat uw kind schade toebrengt aan een ander.

  img-icon

  Aansprakelijkheid voor dieren

  Wanneer u een huisdierbezitter bent, kunt u aansprakelijk worden gesteld voor schade die uw dier veroorzaakt. U heeft een zogenoemde risicoaansprakelijkheid voor door uw dier veroorzaakte schade.

  img-icon

  Werkgeversaansprakelijkheid

  Werkgevers hebben een zogenoemde risicoaansprakelijkheid voor hun werknemers indien zij schade toebrengen aan derden. Als een werknemer een fout heeft gemaakt kan de benadeelde de werkgever aansprakelijk stellen.

  img-icon

  Aansprakelijkheid voor gebrekkige zaken

  De bezitter van een gebrekkige zaak kan voor veroorzaakte schade aansprakelijk worden gesteld. U bent bezitter als u een zaak houdt voor uzelf. De bezitter van een zaak is tevens vaak de eigenaar van de zaak.

  img-icon

  Schadevergoeding

  Het uitgangspunt in het Nederlandse Schadevergoedingsrecht is dat de schade die het slachtoffer als gevolg van een bepaalde gebeurtenis heeft geleden, volledig vergoed dient te worden.

  img-icon

  Aansprakelijkheid door niet-nakomen overeenkomst

  In een overeenkomst is het niet nakomen van de overeengekomen afspraken een ernstige schending van de rechten en verplichtingen die bij het contract horen. Dit kan leiden tot financiële verliezen, juridische geschillen en zelfs reputatieschade voor de betrokken partijen.

  img-icon

  Risicoaansprakelijkheid motorvoertuigen

  Als u in het bezit bent van een motorvoertuig, dan bent u verplicht om een verzekering af te sluiten volgens de wet. Deze verzekering staat bekend als de WA-verzekering en heeft als doel om de schade te dekken die u veroorzaakt aan anderen met uw voertuig.

  Aansprakelijkheidsrecht Breda

   

  Wanneer u te maken heeft met juridische kwesties omtrent het aansprakelijkheidsrecht in Breda, dan is het belangrijk dat u een goede en deskundige advocaat te rade gaat. De advocaten van Raedsman zijn onder andere gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht in Breda en kunnen u goed van dienst zijn. We vertellen u graag wat aansprakelijkheidsrecht in Breda inhoudt en hoe we u kunnen helpen.

  Aansprakelijkheidsrecht in Breda: hoe Raedsman u kan helpen

  Als u aansprakelijk wordt gesteld voor schade door uw handelen of iemand anders aansprakelijk wilt stellen, dan valt dit onder het aansprakelijkheidsrecht in Breda. Aansprakelijk gesteld worden kan vervelende gevolgen hebben, bijvoorbeeld voor uw financiële situatie of mentale gezondheid. Daarom kan het een goed idee zijn om een professionele advocaat gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht in Breda te benaderen.

  De professionals van Raedsman weten alles van aansprakelijkheidsrecht in Breda en helpen u bij het vaststellen van de hoogte van een schadevergoeding of verdedigen u in de rechtbank. De advocaat behartigt uw belangen en begeleidt u tijdens het gehele juridische proces. Niet alleen staat de advocaat van Raedsman u bij in de rechtbank, hij helpt u ook bij het onderhandelen met een verzekeraar.

  Ook wanneer u iemand anders aansprakelijk wilt stellen voor geleden schade, dan helpt een van onze advocaten gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht in Breda u graag. Neemt u gerust contact met ons op als u uw situatie met betrekking tot aansprakelijkheidsrecht in Breda wilt bespreken.

  Wat voor kwesties in aansprakelijkheidsrecht in Breda behandelt Raedsman?

  Als u deskundig advies of juridische hulp nodig hebt in het aansprakelijkheidsrecht in Breda, dan zijn er diverse specialisaties binnen het rechtsgebied waar wij u bij kunnen helpen. Zo kunnen we u helpen met aansprakelijkheidsrecht in Breda voor kinderen, dieren, gebrekkige zaken of motorvoertuigen. Daarnaast helpen we u graag met aansprakelijkheidsrecht in Breda bij niet nagekomen overeenkomsten, werkgeversaansprakelijkheid of onrechtmatige daad.

  Weet u niet zeker of uw situatie onder aansprakelijkheidsrecht in Breda valt en wilt u meer informatie? Of wilt u direct een afspraak maken met een professional gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht in Breda? Neemt u dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

  Contact met een aansprakelijkheidsrecht advocaat in Breda

  Bent u op zoek naar ervaren en deskundige advocaten om u bij te staan in uw zaak in het aansprakelijkheidsrecht in Breda? Of wilt u weten of u recht heeft op een schadevergoeding? Maak direct een afspraak met ons door te bellen of het contactformulier in te vullen of om uw vragen te stellen.

  Onze medewerkers staan u graag te woord

  Als u telefonisch contact wenst, bel ons dan of vul ons contactformulier in, dan bellen wij u terug. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag ook 's avonds bereikbaar tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00! Zo staan wij altijd voor u klaar.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Goedendag, kunt u alles vinden op onze website?

  Als u wilt kan ik u persoonlijk adviseren via WhatsApp. U kunt mij ook op dit nummer rechtstreeks bellen: +31620592187
  Akkoord op algemene voorwaarden om te chatten