Aansprakelijkheidsrecht Breda

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Aansprakelijkheidsrecht Breda

Op onze aansprakelijkheidsrecht pagina vindt u alles wat u moet weten over uw rechten en plichten als slachtoffer of veroorzaker van een schade. Onze ervaren aansprakelijkheidsrechtspecialisten bieden u deskundig advies en ondersteuning bij het aanpakken van aansprakelijkheidskwesties, zoals verkeersongelukken, letselschade en productaansprakelijkheid.

img-icon

Onrechtmatige daad Breda

Een gedraging is onrechtmatig wanneer deze een inbreuk op een recht maakt, in strijd met de wet is of in strijd is met de maatschappelijke zorgvuldigheid. In strijd met de maatschappelijke zorgvuldigheid is een vage norm.

img-icon

Aansprakelijkheid voor kinderen

U kunt aansprakelijk gehouden worden voor schade die iemand anders aan een ander toebrengt. Een van die situaties is dat uw kind schade toebrengt aan een ander.

img-icon

Aansprakelijkheid voor dieren Breda

Wanneer u een huisdierbezitter bent, kunt u aansprakelijk worden gesteld voor schade die uw dier veroorzaakt. U heeft een zogenoemde risicoaansprakelijkheid voor door uw dier veroorzaakte schade.

img-icon

Aansprakelijkheid van werkgevers voor ondergeschikten Breda

Werkgevers hebben een zogenoemde risicoaansprakelijkheid voor hun werknemers indien zij schade toebrengen aan derden. Als een werknemer een fout heeft gemaakt kan de benadeelde de werkgever aansprakelijk stellen.

img-icon

Aansprakelijkheid voor gebrekkige zaken Breda

De bezitter van een gebrekkige zaak kan voor veroorzaakte schade aansprakelijk worden gesteld. U bent bezitter als u een zaak houdt voor uzelf. De bezitter van een zaak is tevens vaak de eigenaar van de zaak.

img-icon

Schadevergoeding Breda

Het uitgangspunt in het Nederlandse Schadevergoedingsrecht is dat de schade die het slachtoffer als gevolg van een bepaalde gebeurtenis heeft geleden, volledig vergoed dient te worden.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Goedendag, kunt u alles vinden op onze website?

Als u wilt kan ik u persoonlijk adviseren via WhatsApp +31 6 20592187. U kunt mij ook op dit nummer bellen. Wij doen dit graag voor u als service.