Ondernemingsrecht Breda

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Ondernemingsrecht advocaten & juridische professionals

Raedsman biedt betrouwbare en deskundige juridische ondersteuning binnen ondernemingsrecht in Breda. Onze ervaren advocaten staan klaar om u te helpen met uw rechtszaken, of het nu gaat om aandeelhoudersgeschillen, bedrijfsovername, advies voor uw onderneming of een ander rechtsgebied. Bezoek onze website voor meer informatie of maak direct een afspraak

Bel: 085 087 2024

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaat? Wij brengen u snel in contact met een ervaren advocaat voor uw probleem.

Vul onderstaand contactformulier in en er wordt vrijblijvend contact met u opgenomen door een van onze medewerkers.  *Note: Onze juridisch medewerker zal u inhoudelijke vragen stellen welke wordt verwerkt conform AVG.

  Ondernemingsrecht advocaat in Breda

   Onze advocaten hebben uitgebreide kennis van het ondernemingsrecht in Breda en kunnen bedrijven helpen bij het navigeren door complexe juridische kwesties omtrent ondernemingsrecht in Breda, of het nu gaat om aandeelhoudersgeschillen, bedrijfsovername, advies voor uw onderneming of een ander rechtsgebied. Bezoek onze website voor meer informatie of maak direct een afspraak met een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht in Breda.

   

  Specialisaties & services van Raedsman: ondernemingsrecht Breda

  Raedsman biedt advocaten in Breda in verschillende rechtsgebieden. Hier vindt u een selectie van onze services omtrent ondernemingsrecht. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

  img-icon

  Aandeelhoudersgeschillen

  Aandeelhoudersgeschillen kunnen ernstige onrust en verstoring van de bedrijfsvoering veroorzaken binnen een onderneming. Als ondernemingsrecht advocaat in Breda kunnen wij u adviseren en bijstaan bij conflicten over aandeelhoudersgeschillen.

  img-icon

  Bedrijfsovername

  Bij het aankopen of verkopen van een onderneming komt veel kijken. Het is dan ook belangrijk dat u hier goed bij begeleid wordt. Juridische ondersteuning van een ondernemingsrecht advocaat bij het maken van diverse keuzes is essentieel bij de aankoop of verkoop van een onderneming.

  img-icon

  Splitsing

  Wanneer een onderneming opgedeeld wordt in twee of meerdere ondernemingen wordt dit splitsing genoemd. Er zijn verschillende redenen om een onderneming te splitsen.

  img-icon

  Insolventie- en faillissementsrecht

  Ondernemingen kunnen in zwaar weer verkeren. Misschien dreigt faillissement van uw eigen onderneming, maar ook een onderneming waar u zaken mee doet kan failliet gaan.

  img-icon

  Uittreding en uitstoting aandeelhouder

  Wanneer aandeelhouders niet meer samen door een deur kunnen door ruzies of problemen onderling is samenwerking soms niet meer mogelijk. Het kan zelfs zo zijn dat de vennootschap schade lijdt door deze problemen.

  img-icon

  Advies onderneming

  Het ondernemingsrecht omvat alle regels en wetten die van toepassing zijn op ondernemingen en hun activiteiten, waaronder de oprichting van een onderneming, het opstellen van contracten, het voeren van onderhandelingen en het oplossen van geschillen.

  img-icon

  Bestuurdersaansprakelijkheid

  Als bestuurder van een onderneming draagt u een grote verantwoordelijkheid. Het is uw taak om ervoor te zorgen dat de onderneming op een verantwoorde manier wordt geleid en dat er geen onrechtmatige handelingen worden verricht.

  img-icon

  Franchiseovereenkomsten

  Een franchiseovereenkomst is een overeenkomst waarbij een franchisenemer het recht verkrijgt om een franchiseformule van een franchisegever te gebruiken. In ruil daarvoor betaalt de franchisenemer een vergoeding aan de franchisegever en moet hij zich houden aan de regels en richtlijnen van de franchiseformule.

  img-icon

  Geschillen met werknemers

  Als werkgever kan het omgaan met geschillen met werknemers een uitdaging zijn. Conflicten met werknemers kunnen de productiviteit verminderen en kosten voor de onderneming met zich meebrengen.

  img-icon

  Opstellen contracten en algemene voorwaarden

  Het opstellen van contracten en algemene voorwaarden is cruciaal voor elke onderneming. Door afspraken tussen verschillende partijen vast te leggen, wordt er duidelijkheid gecreëerd en kunnen toekomstige geschillen worden voorkomen.

  Ondernemingsrecht Breda

   

  Op onze ondernemingsrecht Breda pagina vindt u alles wat u moet weten over het beheer en de bescherming van uw onderneming. Of het nu gaat om oprichting, fusies & overnames, contracten of andere bedrijfszaken, onze deskundige ondernemingsrecht specialisten bieden u de juiste begeleiding en ondersteuning bij al uw zaken omtrent ondernemingsrecht in Breda.

  Ondernemingsrecht

  Ondernemingsrecht is een rechtsgebied dat zich richt op de juridische aspecten van ondernemingen en de relaties tussen de verschillende betrokken partijen. Onze ondernemingsrecht advocaat in Breda helpt o.a. met de volgende kwesties:

  • aandeelhoudersgeschillen;
  • bestuurdersaansprakelijkheid;
  • franchiseovereenkomsten;
  • geschillen met werknemers;
  • advies over uw onderneming;
  • opstellen contracten;
  • opstellen algemene voorwaarden;
  • overnames en fusies;
  • juridische afdeling voor uw onderneming.

  Wat doet een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht?

  Een ondernemingsrecht advocaat in Breda is een advocaat die zich specialiseert in het adviseren van bedrijven en ondernemers over juridische zaken die betrekking hebben op hun onderneming. Deze advocaten hebben vaak uitgebreide kennis van het ondernemingsrecht in Breda en kunnen bedrijven helpen bij het navigeren door complexe juridische kwesties.

  Een belangrijk aspect van het werk van een ondernemingsrecht advocaat in Breda is het adviseren van bedrijven over het oprichten van een onderneming. Dit omvat het kiezen van de juiste rechtsvorm, het opstellen van statuten en het registreren van de onderneming bij de Kamer van Koophandel. Ook kan een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht in Breda helpen bij het opstellen van samenwerkingsovereenkomsten tussen verschillende partners in een onderneming.

  Een ander belangrijk gebied waarop een ondernemingsrecht advocaat in Breda zich richt, zijn fusies en overnames. Dit omvat het adviseren van bedrijven over de juridische aspecten van de overname, zoals het opstellen van overnamecontracten en het uitvoeren van due diligence-onderzoeken. Ook kan een ondernemingsrecht advocaat adviseren over de financiering van een overname en het opstellen van financieringsdocumentatie.

  Daarnaast kan een advocaat met kennis van ondernemingsrecht uw bedrijf in Breda helpen bij het opstellen en beoordelen van contracten. Dit omvat bijvoorbeeld het opstellen van algemene voorwaarden voor het leveren van goederen of diensten en het adviseren over de juridische aspecten van samenwerkingsovereenkomsten. 

  Ook adviseren wij bedrijven over intellectueel eigendomsrecht. Dit omvat bijvoorbeeld het registreren van merken en octrooien en het adviseren over de bescherming van auteursrechten.

  Ten slotte staat onze ondernemingsrecht advocaat in Breda bedrijven bij in faillissementsprocedures. Dit omvat het adviseren over de juridische aspecten van faillissement en het begeleiden van bedrijven bij het opstellen van een reorganisatieplan.

  Vrijblijvend contact met een ervaren ondernemingsrecht advocaat voor uw onderneming

  Bent u een ondernemer en heeft u hulp nodig bij juridische kwesties? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons kantoor heeft advocaten in huis met uitgebreide kennis van ondernemingsrecht in Breda en kan u helpen bij het oplossen van complexe juridische kwesties die van invloed kunnen zijn op het succes en de groei van uw onderneming. Door contact op te nemen met een ondernemingsrecht advocaat in Breda kunt u inzicht krijgen in de mogelijke juridische risico’s en kunt u tijdig actie ondernemen om deze te voorkomen. Wij helpen u graag.

  Onze medewerkers staan u graag te woord

  Als u telefonisch contact wenst, bel ons dan of vul ons contactformulier in, dan bellen wij u terug. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag ook 's avonds bereikbaar tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00! Zo staan wij altijd voor u klaar.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Goedendag, kunt u alles vinden op onze website?

  Als u wilt kan ik u persoonlijk adviseren via WhatsApp +31 6 20592187. U kunt mij ook op dit nummer bellen. Wij doen dit graag voor u als service.