Ondernemingsrecht Breda

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Ondernemingsrecht Breda

Op onze ondernemingsrecht pagina vindt u alles wat u moet weten over het beheer en de bescherming van uw onderneming. Of het nu gaat om oprichting, fusies & overnames, contracten of andere bedrijfszaken, onze deskundige ondernemingsrechtspecialisten bieden u de juiste begeleiding en ondersteuning.

img-icon

Aandeelhoudersgeschillen Breda

Er zijn verschillende soorten aandeelhoudersgeschillen. Zo delen aandeelhouders soms niet meer dezelfde visie of wordt het vertrouwen geschaad.

img-icon

Bedrijfsovername Breda

Bij het aankopen of verkopen van een onderneming komt veel kijken. Het is dan ook belangrijk dat u hier goed bij begeleid wordt. Juridische ondersteuning van een ondernemingsrecht advocaat bij het maken van diverse keuzes is essentieel bij de aankoop of verkoop van een onderneming.

img-icon

Splitsing Breda

Wanneer een onderneming opgedeeld wordt in twee of meerdere ondernemingen wordt dit splitsing genoemd. Er zijn verschillende redenen om een onderneming te splitsen.

img-icon

Insolventie- en faillissementsrecht Breda

Ondernemingen kunnen in zwaar weer verkeren. Misschien dreigt faillissement van uw eigen onderneming, maar ook een onderneming waar u zaken mee doet kan failliet gaan.

img-icon

Samenwerkings- overeenkomst Breda

Een samenwerkingsovereenkomst is een overeenkomst waarin twee of meer partijen hun afspraken vastleggen. Hier leest u meer over de samenwerkingsovereenkomst.

img-icon

Uittreding en uitstoting aandeelhouder Breda

Wanneer aandeelhouders niet meer samen door een deur kunnen door ruzies of problemen onderling is samenwerking soms niet meer mogelijk. Het kan zelfs zo zijn dat de vennootschap schade lijdt door deze problemen.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Goedendag, kunt u alles vinden op onze website?

Als u wilt kan ik u persoonlijk adviseren via WhatsApp +31 6 20592187. U kunt mij ook op dit nummer bellen. Wij doen dit graag voor u als service.