Arbeidsrecht Breda

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Arbeidsrecht advocaten & juridische professionals

Raedsman biedt betrouwbare en deskundige juridische ondersteuning binnen het arbeidsrecht in Breda. Onze ervaren arbeidsrecht advocaat of arbeidsjurist staat klaar om u te helpen met uw rechtszaken, of het nu gaat om ontslag, concurrentiebeding, ziekteverzuim of andere onderwerpen. Bezoek onze website voor meer informatie of maak direct een afspraak met een arbeidsjurist of advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht in Breda.

Bel: 085 087 2024

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat in Breda? Wij brengen u snel in contact met een ervaren advocaat voor uw probleem.

Vul onderstaand contactformulier in en er wordt vrijblijvend contact met u opgenomen door een van onze medewerkers.  *Note: Onze juridisch medewerker zal u inhoudelijke vragen stellen welke wordt verwerkt conform AVG.

  Advocaat arbeidsrecht Breda

  Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare advocaat binnen het arbeidsrecht in Breda, bent u bij Raedsman aan het juiste adres. Wilt u bijvoorbeeld uw ontslag aanvechten of ondersteuning bij een vaststellingsovereenkomst? Heeft u problemen met uw werkgever of werknemer omtrent ziekteverzuim?

  Spelen er zaken omtrent een concurrentiebeding waar u een arbeidsadvocaat voor in wilt schakelen? Een deskundige arbeidsjurist of arbeidsadvocaat van Raedsman staat u graag bij tijdens uw procedure of rechtszaak. U kunt eenvoudig online een afspraak met ons maken of bel ons als u meer informatie wilt.

   

  Specialisaties & services van Raedsman: arbeidsrecht Breda

  Raedsman biedt advocaten in Breda in verschillende rechtsgebieden. Hier vindt u een selectie van onze services omtrent arbeidsrecht. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

  img-icon

  Concurrentiebeding

  Wanneer in uw arbeidsovereenkomst een concurrentiebeding is opgenomen, kan dit een last voor u zijn als u op zoek gaat naar een nieuwe baan. Een concurrentiebeding dat door uw werkgever wordt opgenomen in de arbeidsovereenkomst, is niet altijd geldig of toegestaan.

  img-icon

  Ziekteverzuim

  Als u zich ziek meldt op uw werk zijn er verschillende verplichtingen voor uw werkgever. Zo is uw werkgever verplicht om minstens 70% van uw loon door te betalen voor een periode van twee jaar. In veel gevallen is de doorbetaling van het loon zelfs 100%.

  img-icon

  Transitievergoeding

  Bij een onvrijwillige beëindiging of niet-voortzetting van de arbeidsovereenkomst, heeft een werknemer recht op een transitievergoeding. Als werknemer kunt u zich afvragen wat de hoogte van de transitievergoeding is.

  img-icon

  Geschorst of op non-actief gesteld door werkgever

  Een schorsing of een op non-actiefstelling door uw werkgever is een serieuze stap. Het kan een teken zijn dat uw werkgever voornemens is om u te ontslaan.

  img-icon

  Beoordelen vaststellingsovereenkomst

  Een vaststellingsovereenkomst wordt ook weleens een beëindigingsovereenkomst genoemd. Een dergelijke overeenkomst wordt gebruikt wanneer er buiten de rechter om afspraken worden gemaakt over een ontslag.

  img-icon

  Ontslag op staande voet

  Bij een ontslag komen veel zaken op u af. Misschien bent u op staande voet ontslagen en vraagt u zich af wat u moet doen. Bij een ontslag op staande voet is een dringende reden de aanleiding voor het ontslag.

  img-icon

  Ontslag bedrijfseconomische redenen

  Werknemers in Breda die ontslagen worden om bedrijfseconomische redenen hebben vaak recht op een ontslagvergoeding. Bij bedrijfsbeëindiging, fusie, overname of als het bedrijf in zwaar weer verkeert, moet de werkgever bewijzen dat het ontslag noodzakelijk is voor de continuïteit van het bedrijf.

  Arbeidsrechtadvocaat Breda: wat houdt het in?

   

  In het arbeidsrecht gaat het om de verhouding tussen werknemers en werkgevers. Het omvat onderwerpen als arbeidsovereenkomsten, arbeidsomstandigheden, salaris, verlof, ontslag en gelijke behandeling op de werkplek. Het is belangrijk voor zowel werknemers als werkgevers om op de hoogte te zijn van de regels en wetten in het arbeidsrecht om conflicten te voorkomen en om de rechten en plichten op de werkplek duidelijk te definiëren. Een arbeidsrecht advocaat of arbeidsjurist in Breda kan u hierbij helpen.

  Wij ondersteunen u o.a. met de volgende kwesties in het arbeidsrecht Breda:

  • ziekteverzuim;
  • het beoordelen van uw vaststellingsovereenkomst;
  • concurrentiebeding;
  • schorsing- of op non-actiefstelling;
  • ontslag op staande voet;
  • ontslag om bedrijfseconomische redenen;
  • transitievergoeding.

  Arbeidsrecht advocaat Breda

  Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over uw rechten en plichten als werknemer of werkgever. Onze ervaren arbeidsrechtadvocaat biedt deskundig advies en ondersteuning bij arbeidsconflicten, ontslagprocedures en arbeidscontracten. We bespreken graag wat arbeidsrecht inhoudt en wat een advocaat in Breda gespecialiseerd in arbeidsrecht voor u kan betekenen.

  Wat een jurist of advocaat in het arbeidsrecht in Breda doet

  Een arbeidsrecht advocaat in Breda is een juridische professional die gespecialiseerd is in arbeidsrecht. Hij of zij biedt advies en ondersteuning aan werknemers en werkgevers bij problemen die te maken hebben met arbeid en werkrelaties. De volgende taken kunnen worden uitgevoerd door een arbeidsrecht advocaat of jurist in Breda:

  1. Opstellen en beoordelen van arbeidscontracten: een arbeidsrechtadvocaat of arbeidsjurist in Breda helpt bij het opstellen van duidelijke en eerlijke arbeidscontracten en zorgt ervoor dat deze in overeenstemming zijn met de wet.
  2. Oplossen van conflicten: een arbeidsrecht advocaat Breda helpt bij het oplossen van conflicten tussen werknemers en werkgevers, bijvoorbeeld bij ontslag of ziekteverzuim.
  3. Verdedigen van rechten: in het arbeidsrecht in Breda worden de rechten van werknemers en werkgevers verdedigd en ervoor gezorgd dat deze worden gerespecteerd volgens de wet.
  4. Vertegenwoordigen in rechtszaken: in het geval van een rechtszaak staat een arbeidsrecht advocaat of jurist in Breda zijn cliënten bij en vertegenwoordigt hen in de rechtszaal.

  In het arbeidsrecht is een arbeidsrecht advocaat of arbeidsjurist in Breda op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving en gebruikt deze kennis om de belangen van zijn cliënten te beschermen.

  Vrijblijvend contact met een arbeidsrecht advocaat of arbeidsjurist Breda

  Als werknemer of werkgever kunt u behoefte hebben aan juridisch advies. In geval van een conflict kan een arbeidsrecht advocaat of jurist u helpen dit conflict op te lossen. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op en een ervaren arbeidsrecht advocaat in Breda helpt u graag met uw kwestie.

  Onze medewerkers staan u graag te woord

  Als u telefonisch contact wenst, bel ons dan of vul ons contactformulier in, dan bellen wij u terug. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag ook 's avonds bereikbaar tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00! Zo staan wij altijd voor u klaar.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Goedendag, kunt u alles vinden op onze website?

  Als u wilt kan ik u persoonlijk adviseren via WhatsApp +31 6 20592187. U kunt mij ook op dit nummer bellen. Wij doen dit graag voor u als service.