Arbeidsrecht Breda

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Arbeidsrechtadvocaat Breda | advocaten & juridische professionals

Raedsman biedt betrouwbare en deskundige juridische ondersteuning binnen het arbeidsrecht in Breda. Een ervaren arbeidsrecht advocaat of arbeidsjurist in Breda staat klaar om u te helpen met uw rechtszaken, of het nu gaat om ontslag, concurrentiebeding, ziekteverzuim of andere onderwerpen. Bezoek onze website voor meer informatie of maak direct een afspraak met een arbeidsjurist of advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht in Breda.

Bel: 085 087 2024

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat in Breda? Wij brengen u snel in contact met een ervaren advocaat voor uw probleem.

Vul onderstaand contactformulier in en er wordt vrijblijvend contact met u opgenomen door een van onze medewerkers.  *Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het privacybeleid & servicevoorwaarden van Google zijn hier van toepassing.

  Advocaat Arbeidsrecht Breda

  Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare jurist of advocaat binnen het arbeidsrecht in Breda, bent u bij Raedsman aan het juiste adres. Wilt u bijvoorbeeld uw ontslag aanvechten of ondersteuning bij een vaststellingsovereenkomst? Heeft u problemen met uw werkgever of werknemer omtrent ziekteverzuim? Dan kan juridische ondersteuning van een arbeidsrecht advocaat in Breda erg prettig zijn. Wist u dat een kennismakingsgesprek met betrekking tot een vaststellingsovereenkomst geheel kosteloos is? Dat is nog eens service!

  Er zijn natuurlijk ook nog andere zaken binnen het arbeidsrecht in Breda waar u hulp bij kunt gebruiken. Spelen er bijvoorbeeld zaken omtrent een concurrentiebeding waar u een arbeidsrechtadvocaat in Breda voor in wilt schakelen? Een deskundige arbeidsjurist of arbeidsadvocaat staat u graag bij tijdens uw procedure of rechtszaak. U kunt eenvoudig online een afspraak met ons maken of bel ons als u meer informatie wilt.

  Specialisaties & services van Raedsman: arbeidsrecht Breda

  Raedsman biedt gespecialiseerde juristen en advocaten in diverse rechtsgebieden, waaronder het arbeidsrecht. U kunt altijd rekenen op passende ondersteuning. Niet alleen hebben we juristen in dienst, we hebben ook een breed netwerk van partner arbeidsrechtadvocaten in Breda en omgeving. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u goed geholpen wordt door een gespecialiseerde arbeidsjurist in Breda of arbeidsrecht advocaat in Breda. 

  Op deze pagina vindt u een selectie van diverse diensten rondom arbeidsrecht in Breda van Raedsman. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen u graag verder.

  img-icon

  Concurrentiebeding

  Wanneer in uw arbeidsovereenkomst een concurrentiebeding is opgenomen, kan dit een last voor u zijn als u op zoek gaat naar een nieuwe baan. Een concurrentiebeding dat door uw werkgever wordt opgenomen in de arbeidsovereenkomst, is niet altijd geldig of toegestaan.

  img-icon

  Ziekteverzuim

  Als u zich ziek meldt op uw werk zijn er verschillende verplichtingen voor uw werkgever. Zo is uw werkgever verplicht om minstens 70% van uw loon door te betalen voor een periode van twee jaar. In veel gevallen is de doorbetaling van het loon zelfs 100%.

  img-icon

  Transitievergoeding

  Bij een onvrijwillige beëindiging of niet-voortzetting van de arbeidsovereenkomst, heeft een werknemer recht op een transitievergoeding. Als werknemer kunt u zich afvragen wat de hoogte van de transitievergoeding is.

  img-icon

  Geschorst of op non-actief gesteld door werkgever

  Een schorsing of een op non-actiefstelling door uw werkgever is een serieuze stap. Het kan een teken zijn dat uw werkgever voornemens is om u te ontslaan.

  img-icon

  Beoordelen vaststellingsovereenkomst

  Een vaststellingsovereenkomst wordt ook weleens een beëindigingsovereenkomst genoemd. Een dergelijke overeenkomst wordt gebruikt wanneer er buiten de rechter om afspraken worden gemaakt over een ontslag.

  img-icon

  Ontslag op staande voet

  Bij een ontslag komen veel zaken op u af. Misschien bent u op staande voet ontslagen en vraagt u zich af wat u moet doen. Bij een ontslag op staande voet is een dringende reden de aanleiding voor het ontslag.

  img-icon

  Ontslag bedrijfseconomische redenen

  Werknemers in Breda die ontslagen worden om bedrijfseconomische redenen hebben vaak recht op een ontslagvergoeding. Bij bedrijfsbeëindiging, fusie, overname of als het bedrijf in zwaar weer verkeert, moet de werkgever bewijzen dat het ontslag noodzakelijk is voor de continuïteit van het bedrijf.

  img-icon

  Ontslag

  Wordt u ontslag of neemt u zelf ontslag? Lees welke regels gelden voor uw werkgever en u volgens het ontslagrecht, wat de gevolgen hiervan zijn en de impact op uw persoonlijke situatie

  Arbeidsrechtadvocaat Breda: wat houdt het in?

  In het arbeidsrecht in Breda gaat het om de verhouding tussen werknemers en werkgevers. Het omvat onderwerpen als arbeidsovereenkomsten, arbeidsomstandigheden, salaris, verlof, ontslag en gelijke behandeling op de werkplek. Het is belangrijk voor zowel werknemers als werkgevers om op de hoogte te zijn van de regels en wetten in het arbeidsrecht om conflicten te voorkomen en om de rechten en plichten op de werkplek duidelijk te definiëren. Een arbeidsrecht advocaat in Breda kan u hierbij helpen.

  Raedsman ondersteunt u o.a. met de volgende kwesties in het arbeidsrecht Breda:

  • ziekteverzuim;
  • het beoordelen van uw vaststellingsovereenkomst;
  • concurrentiebeding;
  • schorsing- of op non-actiefstelling;
  • ontslag op staande voet;
  • ontslag om bedrijfseconomische redenen;
  • transitievergoeding.

  Arbeidsrecht advocaat Breda

  Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over uw rechten en plichten als werknemer of werkgever. Onze ervaren jurist biedt deskundig advies binnen het arbeidsrecht in Breda en ondersteuning bij arbeidsconflicten, ontslagprocedures en arbeidscontracten. We bespreken graag wat arbeidsrecht inhoudt en wat een advocaat in Breda gespecialiseerd in arbeidsrecht voor u kan betekenen.

  Wat een jurist of advocaat in het arbeidsrecht in Breda doet

  Een arbeidsrecht advocaat in Breda is een juridische professional die gespecialiseerd is in arbeidsrecht. Hij of zij biedt advies en ondersteuning aan werknemers en werkgevers bij problemen die te maken hebben met arbeid en werkrelaties. De volgende taken kunnen worden uitgevoerd door een arbeidsjurist of arbeidsrecht advocaat in Breda of elders in Nederland:

  1. Opstellen en beoordelen van arbeidscontracten: een arbeidsrechtadvocaat of arbeidsjurist in Breda helpt bij het opstellen van duidelijke en eerlijke arbeidscontracten en zorgt ervoor dat deze in overeenstemming zijn met de wet.
  2. Oplossen van conflicten: de advocaat helpt bij het oplossen van conflicten tussen werknemers en werkgevers, bijvoorbeeld bij ontslag of ziekteverzuim.
  3. Verdedigen van rechten: in het arbeidsrecht in Breda worden de rechten van werknemers en werkgevers verdedigd en ervoor gezorgd dat deze worden gerespecteerd volgens de wet.
  4. Vertegenwoordigen in rechtszaken: in het geval van een rechtszaak staat een jurist voor arbeidsrecht in Breda zijn cliënten bij en vertegenwoordigt hen in de rechtszaal.
  5. Een arbeidsrecht advocaat of arbeidsjurist in Breda is op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving en gebruikt deze kennis om de belangen van zijn cliënten te beschermen.

  Vrijblijvend contact met een arbeidsrecht advocaat of arbeidsjurist Breda

  Als werknemer of werkgever kunt u behoefte hebben aan juridisch advies. In geval van een conflict kan een arbeidsrecht advocaat in Breda of een jurist u helpen dit conflict op te lossen. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op en een arbeidsjurist in Breda neemt contact met u op.

  Onze medewerkers staan u graag te woord

  Als u telefonisch contact wenst, bel ons dan of vul ons contactformulier in, dan bellen wij u terug. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag ook 's avonds bereikbaar tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00! Zo staan wij altijd voor u klaar.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Goedendag, kunt u alles vinden wat u zoekt op onze website?

  U kunt mij vrijblijvend uw juridisch geschil laten beoordelen, op basis hiervan kunnen we u voorzien van de meest geschikte oplossing.

  U kunt mij ook op dit nummer rechtstreeks bellen: +31620592187
  Akkoord op algemene voorwaarden om te chatten