Personen- en familierecht Breda

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Personen- en familierecht Breda

Op onze personen- en familierecht pagina vindt u alles wat u moet weten over uw rechten en plichten in uw persoonlijke en familiaire situatie. Of het nu gaat om echtscheiding, ouderschap, adoptie of andere familiezaken, onze deskundige personen- en familierechtspecialisten bieden u de juiste begeleiding en ondersteuning.

img-icon

Ouderlijk gezag en voogdij Breda

Wanneer kinderen binnen een huwelijk of een geregistreerd partnerschap geboren worden, hebben ouders in beginsel gezamenlijk het gezag. Als ouders na de geboorte van het kind met elkaar trouwen krijgen zij ook automatisch gezamenlijk ouderlijk gezag.

img-icon

Omgangsregeling Breda

Wanneer het niet lukt om samen tot een omgangsregeling te komen is het belangrijk dat u hulp inschakelt. U dient ten slotte te denken in het belang van het kind. Omgang met beide ouders is belangrijk voor een kind.

img-icon

Erkenning kind Breda

Door de erkenning ontstaat een familierechtelijke betrekking. Het kind wordt erfgenaam, heeft recht op onderhoud en alimentatie en kan de achternaam van de man krijgen en kan tevens onder het gezag van de man komen te staan. De erkenning brengt dus verplichtingen mee voor de juridische vader van het kind.

img-icon

Ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing kind Breda

Als u wordt geconfronteerd met een ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing van uw kind kan dit zeer heftig zijn. U krijgt te maken met verschillende instanties en dit kan overweldigend zijn en heeft een grote impact op uw leven.

img-icon

Scheiding Breda

Als u besluit te scheiden komt er veel op u af. Er zijn veel zaken die geregeld moeten worden. In sommige gevallen gaat u nog goed om met uw (ex-)partner, maar soms komt het tot een vechtscheiding.

img-icon

Alimentatie Breda

Als een huwelijk eindigt in een echtscheiding, kan het soms zo zijn dat u of uw ex-partner verplicht is om partneralimentatie te betalen. Dit heeft te maken met de onderhoudsplicht.

img-icon

Scheiding ondernemer Breda

Scheiden met een eigen onderneming is vaak extra gecompliceerd. Er moet namelijk nagegaan worden of de waarde van de onderneming tussen jullie verdeeld moet worden.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Goedendag, kunt u alles vinden op onze website?

Als u wilt kan ik u persoonlijk adviseren via WhatsApp +31 6 20592187. U kunt mij ook op dit nummer bellen. Wij doen dit graag voor u als service.