Personen- en familierecht Breda

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Familierecht advocaten & juridische professionals

Raedsman biedt betrouwbare en deskundige juridische ondersteuning in personen- en familierecht in Breda. Onze ervaren advocaten staan klaar om u te helpen met uw rechtszaken, of het nu gaat om omgangsregeling, scheiding, ouderlijk gezag of andere onderwerpen. Bezoek onze website voor meer informatie of maak direct een afspraak

Bel: 085 087 2024

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde personen- en familierecht advocaat in Breda? Wij brengen u snel in contact met een ervaren advocaat voor uw probleem.

Vul onderstaand contactformulier in en er wordt vrijblijvend contact met u opgenomen door een van onze medewerkers.  *Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het privacybeleid & servicevoorwaarden van Google zijn hier van toepassing.

  Familierecht advocaat Breda

  Op deze pagina vindt u alles dat u moet weten over personenrecht en familierecht in Breda van Raedsman. We staan u graag bij in familiaire situaties, waarin u ondersteuning zoekt van een ervaren personen- en familierecht advocaat in Breda. Familierecht en personenrecht gaat verder dan juridische ondersteuning bij een echtscheiding en alimentatie. Een advocaat gespecialiseerd in dit rechtsgebied kan u ook helpen wanneer het gaat om zaken rondom ouderlijk gezag en voogdij, uithuisplaatsing of ondertoezichtstelling van een kind en bij het erkennen van een kind.

  Heeft u een personen- en familierecht advocaat in Breda nodig die voor u klaar staat en u tijdens het hele proces ondersteunt? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of maak eenvoudig via onze website een afspraak.

   

  Specialisaties & services van Raedsman: personen- en familierecht Breda

  Raedsman biedt advocaten in Breda in verschillende rechtsgebieden.  Hier vindt u een selectie van onze services omtrent personen- en familierecht. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

  img-icon

  Ouderlijk gezag en voogdij

  Wanneer kinderen binnen een huwelijk of een geregistreerd partnerschap geboren worden, hebben ouders in beginsel gezamenlijk het gezag. Als ouders na de geboorte van het kind met elkaar trouwen krijgen zij ook automatisch gezamenlijk ouderlijk gezag.

  img-icon

  Omgangsregeling

  Wanneer het niet lukt om samen tot een omgangsregeling te komen is het belangrijk dat u hulp inschakelt. U dient ten slotte te denken in het belang van het kind. Omgang met beide ouders is belangrijk voor een kind.

  img-icon

  Erkenning kind

  Door de erkenning ontstaat een familierechtelijke betrekking. Het kind wordt erfgenaam, heeft recht op onderhoud en alimentatie en kan de achternaam van de man krijgen en kan tevens onder het gezag van de man komen te staan. De erkenning brengt dus verplichtingen mee voor de juridische vader van het kind.

  img-icon

  Ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing kind

  Als u wordt geconfronteerd met een ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing van uw kind kan dit zeer heftig zijn. U krijgt te maken met verschillende instanties en dit kan overweldigend zijn en heeft een grote impact op uw leven.

  img-icon

  Scheiding

  Als u besluit te scheiden komt er veel op u af. Er zijn veel zaken die geregeld moeten worden. In sommige gevallen gaat u nog goed om met uw (ex-)partner, maar soms komt het tot een vechtscheiding.

  img-icon

  Alimentatie

  Als een huwelijk eindigt in een echtscheiding, kan het soms zo zijn dat u of uw ex-partner verplicht is om partneralimentatie te betalen. Dit heeft te maken met de onderhoudsplicht.

  img-icon

  Scheiding ondernemer

  Scheiden met een eigen onderneming is vaak extra gecompliceerd. Er moet namelijk nagegaan worden of de waarde van de onderneming tussen jullie verdeeld moet worden.

  Familierecht advocaat in Breda

   

  Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over familierecht en wat een advocaat van Raedsman voor u kan doen. Of het nu gaat om een scheiding, een zaak rondom ouderschap of adoptie of andere familiezaken, onze deskundige advocaten uit Breda gespecialiseerd in familierecht bieden u een persoonlijke benadering. Zo zorgen we ervoor dat we u goed van dienst kunnen zijn en dat is wel zo prettig.

  Op zoek naar een deskundige advocaat voor familierecht in Breda?

  Het familierecht kan erg ingewikkeld en soms ook pijnlijk zijn. Als u bijvoorbeeld besluit om te scheiden, dan komt er veel op u af. Ook wanneer het gaat om ouderlijk gezag en voogdij kan u zich overweldigd voelen. Daarom is het belangrijk dat u een goede familierecht advocaat in Breda inschakelt. Raedsman weet alles van het familierecht in Breda en kan u helpen bij de volgende zaken:

  • ouderlijk gezag en voogdij
  • omgangsregelingen
  • erkenning kind
  • ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing kind
  • scheiding
  • alimentatie
  • scheiding ondernemer.

  Heeft u hulp nodig bij een van deze zaken in het familierecht? Maak vandaag nog een afspraak met een familierecht advocaat in Breda van Raedsman en we staan voor u klaar.

  Maak een afspraak met een advocaat in Breda gespecialiseerd in familierecht

  Gaat u binnenkort scheiden, wilt u zaken omtrent omgangsregelingen of voogdij regelen of zit u in een ander lastig parket? Dan is het zaak om een goede familierecht advocaat in Breda in te schakelen. Bij Raedsman kunt u eenvoudig een afspraak maken door ons te bellen of het contactformulier in te vullen. Als u ons een e-mail stuurt, doen we ons best om dezelfde dag nog contact met u op te nemen. U kunt ons ook in het weekend mailen; we staan voor een uitstekende service, zodat er altijd snel een advocaat in Breda gespecialiseerd in familierecht beschikbaar is.

  Onze medewerkers staan u graag te woord

  Als u telefonisch contact wenst, bel ons dan of vul ons contactformulier in, dan bellen wij u terug. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag ook 's avonds bereikbaar tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00! Zo staan wij altijd voor u klaar.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Goedendag, kunt u alles vinden op onze website?

  Als u wilt kan ik u persoonlijk adviseren via WhatsApp. U kunt mij ook op dit nummer rechtstreeks bellen: +31620592187
  Akkoord op algemene voorwaarden om te chatten