Huurrecht Breda

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Huurrecht advocaten & juridische professionals

Raedsman biedt betrouwbare en deskundige juridische ondersteuning met betrekking tot huurrecht in Breda. Een ervaren huurrecht advocaat in Breda van Raedsman staat voor u klaar om u te helpen met diverse rechtszaken, of u nu een huurrecht advocaat in Breda nodig heeft voor ontbinding van een huurovereenkomst, ontruiming van een huurwoning, overlast van buren of andere onderwerpen. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen doen? Lees dan deze pagina of neem direct contact met ons op en een advocaat gespecialiseerd in huurrecht in Breda helpt u graag.

Bel: 085 087 2024

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde advocaat? Wij brengen u snel in contact met een ervaren advocaat voor uw probleem.

Vul onderstaand contactformulier in en er wordt vrijblijvend contact met u opgenomen door een van onze medewerkers.  *Note: Onze juridisch medewerker zal u inhoudelijke vragen stellen welke wordt verwerkt conform AVG.

  Huurrecht advocaat Breda

  Huurrecht is een veelomvattend rechtsgebied dat specialistische kennis vereist van een huurrecht advocaat in Breda. We kunnen u helpen als u huurder of verhuurder bent en er geschillen zijn, een huurovereenkomst moet worden ontbonden of  wanneer er andere juridische kwesties spelen tussen huurder en verhuurder. Denk hierbij aan achterstallig onderhoud dat de verhuurder verzuimt op te lossen of achterstallig huur dat teruggevorderd dient te worden.

  Het rechtsgebied reikt echter verder dan dat. Een huurrecht advocaat in Breda helpt u ook als u overlast van uw buren ervaart of wanneer er bijvoorbeeld een woning ontruimd moet worden. 

  Kunt u hulp gebruiken van een deskundig huurrecht advocaat in Breda of wilt u uw situatie voorleggen? Raedsman staat voor u klaar. U kunt direct online een afspraak maken. Anders kunt u ons bellen om een afspraak te maken met een ervaren huurrecht advocaat in Breda van Raedsman.

   

  Specialisaties & services van Raedsman: huurrecht Breda

  Raedsman biedt advocaten in Breda in verschillende rechtsgebieden. Hier vindt u een selectie van onze services omtrent huurrecht. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

  img-icon

  Achterstallig onderhoud of gebreken aan huurwoning

  Achterstallig onderhoud is onderhoud dat door de verhuurder niet is uitgevoerd en dat noodzakelijk is om de huurwoning in goede staat te houden. Het gaat hierbij om reparaties en verbeteringen die redelijkerwijs nodig zijn voor het comfortabel en veilig wonen in de huurwoning.

  img-icon

  Ontbinding huurovereenkomst

  Er zijn verschillende gronden waarop een verhuurder een huurovereenkomst kan ontbinden. De meest voorkomende redenen zijn wanprestatie van de huurder, het niet betalen van de huur en dringend eigen gebruik.

  img-icon

  Borg onterecht ingehouden door verhuurder

  Wanneer u een huurovereenkomst afsluit, kan de verhuurder u vragen om borg te betalen. Dit is een bedrag dat bedoeld is als zekerheid voor de verhuurder, mocht u als huurder schade aanrichten of de huur niet betalen.

  img-icon

  Huurbescherming

  Huurbescherming is een belangrijk aspect van het huurrecht en biedt huurders in Nederland bescherming tegen onrechtmatige beëindiging van hun huurcontract. Huurbescherming kan worden gezien als zekerheid voor huurders en zorgt ervoor dat zij niet zomaar op straat komen te staan.

  img-icon

  Ontruiming huurwoning

  Het kan gebeuren dat uw huurwoning dreigt ontruimt te worden. Het is belangrijk om verweer te voeren tegen een dreigende ontruiming. Uw verhuurder mag pas overgaan tot ontruiming nadat hij toestemming van de kantonrechter heeft verkregen

  img-icon

  Overlast buren

  Overlast van buren is een veelvoorkomend probleem dat uw woongenot kan aantasten. Het kan variëren van geluidsoverlast, geuren, vervuiling en visuele hindernissen tot serieuze conflicten die invloed hebben op het dagelijks leven.

  Huurrecht in Breda

   

  Op onze huurrecht in Breda pagina vindt u alles wat u moet weten over uw rechten als verhuurder of huurder. Of het nu gaat om woninghuur, bedrijfsruimte of andere huurovereenkomsten, een deskundige huurrecht advocaat in Breda biedt u up-to-date kennis en professioneel advies.

  Zoekt u een advocaat gespecialiseerd in huurrecht in Breda? Raedsman staat voor u klaar!

  Bij Raedsman staan we voor het verschaffen van professioneel advies en persoonlijke service. Heeft u een advocaat gespecialiseerd in huurrecht in Breda nodig? Dan kunt u gemakkelijk online een afspraak maken voor advies dat op maat gemaakt is. U hebt de mogelijkheid om langs te komen, maar onze huurrecht advocaat in Breda staat ook voor u klaar als u een video- of telefoonconferentie wilt boeken. Zo kunnen we optimaal rekening houden met uw agenda en kunt u gemakkelijk een afspraak op afstand met een huurrecht advocaat in Breda plannen.

  Raedsman is een kantoor met diverse specialisaties. Zo kunt u niet alleen bij ons terecht als u op zoek bent naar een deskundige advocaat voor huurrecht in Breda, maar ook als u juridische hulp nodig heeft in andere rechtsgebieden. Zo kunnen we u helpen bij personen- en familierecht, ondernemingsrecht of arbeidsrecht. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van al onze specialismen.

  Contact met een advocaat voor huurrecht in Breda

  Wanneer u een woning verhuurt, dan kan het prettig zijn om een goed contract op te laten stellen door een deskundig huurrecht advocaat in Breda. Zo weet u zeker dat u goed beschermt bent en weet de huurder waar hij aan toe is. Uiteraard kan een advocaat gespecialiseerd in huurrecht in Breda u ook helpen als u juridische hulp nodig heeft, bijvoorbeeld als u een huurder uit huis wilt plaatsen, er sprake is van overlast of als er een woning ontruimd moet worden. Raedsman kan u daar goed bij helpen. Neemt u daarom contact met ons op en maak een afspraak met een ervaren en professionele advocaat voor huurrecht in Breda.

  Onze medewerkers staan u graag te woord

  Als u telefonisch contact wenst, bel ons dan of vul ons contactformulier in, dan bellen wij u terug. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag ook 's avonds bereikbaar tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00! Zo staan wij altijd voor u klaar.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Goedendag, kunt u alles vinden op onze website?

  Als u wilt kan ik u persoonlijk adviseren via WhatsApp +31 6 20592187. U kunt mij ook op dit nummer bellen. Wij doen dit graag voor u als service.