Geschorst of op non-actief gesteld door werkgever Advocaat Breda

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Geschorst of op non-actief gesteld door werkgever in Breda

 

Wanneer u als werknemer in Breda geschorst of op non-actief gesteld wordt, betekent dit meestal dat u tijdelijk niet actief bent in uw functie binnen het bedrijf. Dit kan om verschillende redenen zijn, zoals onenigheid met een leidinggevende, een onderzoek naar vermeend wangedrag of het overtreden van bedrijfsregels. Het goede nieuws is dat u niet ontslagen bent en uw salaris doorbetaald wordt.

Het is belangrijk om te weten dat schorsing of non-actiefstelling niet hetzelfde is als ontslag en dat er vaak complexe regels en procedures gelden. Onze ervaren arbeidsrecht advocaat in Breda kan u helpen begrijpen wat deze regels betekenen voor uw specifieke situatie en u bijstaan bij het verdedigen van uw rechten als werknemer.

Wat moet u doen als u op non-actief bent gesteld? 

Als u te maken heeft met een non-actiefstelling of schorsing in Breda, dan is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Onze ervaren arbeidsrecht advocaat in Breda kan u helpen bij het opstellen van een schriftelijk bezwaarschrift tegen de non-actiefstelling of schorsing. Onze advocaat zal ervoor zorgen dat uw belangen en rechten worden beschermd en zal u bijstaan in het geval van een rechtszaak. Wij kunnen u ook helpen om ervoor te zorgen dat uw loon doorbetaald blijft tijdens de non-actiefstelling of schorsing.

Contact met een ervaren arbeidsrechtadvocaat in Breda gespecialiseerd in schorsing of non-actief stelling

Als u op zoek bent naar ondersteuning bij een non-actiefstelling in Breda. Onze ervaren arbeidsrecht advocaten en juristen staan klaar om u te helpen met het beoordelen en afhandelen van de gevolgen van deze situatie. Ze informeren u graag over uw rechten en verplichtingen en bieden u praktische oplossingen en ondersteuning bij het nemen van de juiste stappen om uw belangen te beschermen. Of het nu gaat om onderhandelen met uw werkgever of het aanvechten van de non-actiefstelling in de rechter, onze advocaten en juristen in Breda staan u graag bij.

Of bekijk meer onderwerpen binnen het arbeidsrecht:  Ziekteverzuim | Transitievergoeding| concurrentiebeding| beoordelen vaststellingsovereenkomst | ontslag op staande voet | Ontslag bedrijfseconomische redenen

Geschorst of op non-actief gesteld door werkgever advocaat breda

Vragen?  Veelgestelde vragen

  Wat als je geschorst wordt op je werk?

  U mag tijdelijk niet naar uw werk komen. Hier moet uw werkgever een goede reden voor hebben. Dit mag niet zomaar. U bent niet ontslagen en uw arbeidsvoorwaarden blijven dus gewoon van kracht.

  Hoelang mag ik geschorst worden?

  Gebruikelijk is maximaal 14 dagen.

  Wat moet ik doen als ik op non-actief wordt gezet?

  Het is verstandig contact op te nemen met een ervaren arbeidsrecht advocaat. Vaak leidt een schorsing of op non-actief stelling namelijk tot ontslag.

  Kan ik tijdens mijn ziekmelding op non-actief worden gesteld?

  Het is mogelijk dat uw werkgever u tijdens ziekmelding op non-actief stelt. Of dit ook geldig is is een tweede vraag. Uw werkgever dient aan een aantal formaliteiten te voldoen en heeft een geldige reden nodig. Laat uw omstandigheden daarom altijd beoordelen door een arbeidsrecht specialist.

  Laatste berichten

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Goedendag, kunt u alles vinden op onze website?

  Als u wilt kan ik u persoonlijk adviseren via WhatsApp +31 6 20592187. U kunt mij ook op dit nummer bellen. Wij doen dit graag voor u als service.