Geschorst of op non-actief gesteld door werkgever Advocaat Breda

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Arbeidsrecht advocaten & juridische professionals

Raedsman biedt betrouwbare en deskundige juridische ondersteuning in arbeidsrecht in Breda. Onze ervaren arbeidsrecht advocaten in Breda staan klaar om u te helpen met uw rechtszaken, of het nu gaat om ontslag, concurrentiebeding, ziekteverzuim of andere onderwerpen. Bezoek onze website voor meer informatie of maak direct een afspraak

Bel: 085 087 2024

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat in Breda? Wij brengen u snel in contact met een ervaren advocaat voor uw probleem.

Vul onderstaand contactformulier in en er wordt vrijblijvend contact met u opgenomen door een van onze medewerkers.  *Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het privacybeleid & servicevoorwaarden van Google zijn hier van toepassing.

  Geschorst of op non-actief gesteld door werkgever in Breda

   

  In de meeste gevallen betekent een schorsing of op non-actiefstelling dat een werknemer tijdelijk niet actief is in zijn of haar functie binnen een bedrijf. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals onenigheid met een leidinggevende, een onderzoek naar vermeend wangedrag of een overtreding van bedrijfsregels. Het is belangrijk om te begrijpen dat schorsing of non-actiefstelling niet hetzelfde is als ontslag, wat betekent dat het salaris doorgaans doorbetaald wordt.

  Echter, er gelden vaak complexe regels en procedures in het geval van schorsing of non-actiefstelling. Het is dan ook van belang om te weten wat deze regels inhouden voor uw specifieke situatie. Een advocaat of jurist kan u hierbij helpen en u bijstaan in het verdedigen van uw rechten als werknemer.

  Wat moet u doen als u op non-actief bent gesteld? 

  Een schorsing of non-actiefstelling kan leiden tot ontslag. Het is daarom van belang om tijdig actie te ondernemen als u in deze situatie verkeert. Als u het niet eens bent met de schorsing of non-actiefstelling, is het van belang om schriftelijk bezwaar te maken bij uw werkgever. Een arbeidsrechtadvocaat of jurist in Breda die gespecialiseerd is in schorsing of non-actiefstelling kan u hierbij helpen. In de brief kunnen wij aangeven dat u het niet eens bent met de schorsing of non-actiefstelling en dat u beschikbaar bent om uw werk te hervatten. Vermeld ook dat u loondoorbetaling eist, omdat het weleens voorkomt dat werkgevers het loon stopzetten.

  Als uw werkgever weigert de schorsing of non-actiefstelling op te heffen, kunt u naar de rechter stappen. Een ervaren arbeidsrechtadvocaat in Breda kan u hierbij bijstaan.

  Contact met een ervaren arbeidsrechtadvocaat in Breda gespecialiseerd in schorsing of non-actief stelling

  Als u op zoek bent naar ondersteuning bij een non-actiefstelling in Breda. Onze ervaren arbeidsrecht advocaten en juristen staan klaar om u te helpen met het beoordelen en afhandelen van de gevolgen van deze situatie. Ze informeren u graag over uw rechten en verplichtingen en bieden u praktische oplossingen en ondersteuning bij het nemen van de juiste stappen om uw belangen te beschermen. Of het nu gaat om onderhandelen met uw werkgever of het aanvechten van de non-actiefstelling in de rechter, onze advocaten voor schorsing of non-actiefstelling staan u graag bij.

  Ervaring van Raedsman met betrekking tot geschorst of op non-actief gesteld door werkgever

  Bij Raedsman hebben we ruime ervaring met arbeidsrechtelijke geschillen waarbij werknemers geschorst of op non-actief gesteld zijn door hun werkgever. Onze arbeidsrecht advocaten hebben de benodigde expertise om onze cliënten bij te staan in deze gevoelige kwesties en om ervoor te zorgen dat hun rechten en belangen worden beschermd.

  We begrijpen dat geschorst worden of op non-actief gesteld worden door uw werkgever zeer stressvol en onzeker kan zijn. Daarom zetten we ons in om onze cliënten te helpen bij het vinden van de best mogelijke oplossingen en om positieve resultaten te behalen.

  We zijn trots op onze staat van dienst van succesvolle zaken op het gebied van geschorst of op non-actief gesteld worden door de werkgever. Onze cliënten hebben rechtvaardige vergoedingen en compensaties ontvangen, en we hebben geholpen bij het vinden van passende oplossingen om geschillen op te lossen. We blijven ons inzetten om onze cliënten te ondersteunen en te beschermen in alle arbeidsrechtelijke geschillen en kwesties die zich kunnen voordoen.

  Bekijk meer onderwerpen binnen het arbeidsrecht: Beoordelen vaststellingsovereenkomst Breda | Concurrentiebeding Breda | Geschorst of op non-actief gesteld door werkgever Breda | Ontslag bedrijfseconomische redenen Breda | Ontslag op staande voet Breda | Transitievergoeding Breda | Ziekteverzuim Breda |

  Vragen?

   *Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het privacybeleid & servicevoorwaarden van Google zijn hier van toepassing.

   Veelgestelde vragen

   Wat als je geschorst wordt op je werk?

   U mag tijdelijk niet naar uw werk komen. Hier moet uw werkgever een goede reden voor hebben. Dit mag niet zomaar. U bent niet ontslagen en uw arbeidsvoorwaarden blijven dus gewoon van kracht.

   Hoelang mag ik geschorst worden?

   Gebruikelijk is maximaal 14 dagen.

   Wat moet ik doen als ik op non-actief wordt gezet?

   Het is verstandig contact op te nemen met een ervaren arbeidsrecht advocaat. Vaak leidt een schorsing of op non-actief stelling namelijk tot ontslag.

   Kan ik tijdens mijn ziekmelding op non-actief worden gesteld?

   Het is mogelijk dat uw werkgever u tijdens ziekmelding op non-actief stelt. Of dit ook geldig is is een tweede vraag. Uw werkgever dient aan een aantal formaliteiten te voldoen en heeft een geldige reden nodig. Laat uw omstandigheden daarom altijd beoordelen door een arbeidsrecht specialist.

   Laatste berichten

   Chat openen
   1
   Hulp nodig?
   Goedendag, kunt u alles vinden op onze website?

   Als u wilt kan ik u persoonlijk adviseren via WhatsApp. U kunt mij ook op dit nummer rechtstreeks bellen: +31620592187
   Akkoord op algemene voorwaarden om te chatten