Rijden onder invloed Advocaat Breda

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Rijden onder invloed Advocaat Breda

 

Rijden onder invloed is strafbaar gesteld in de Wegenverkeerswet. Als u in een alcoholcontrole terecht komt wordt door middel van een blaastest onderzocht of u teveel gedronken heeft om een voertuig te mogen besturen. Op het apparaat wordt weergegeven hoeveel alcohol uw adem bevat. Als u een gevorderd bestuurder bent dan mag uw adem maximaal 220 microgram per liter uitgeademde lucht bevatten. Als u een beginnend bestuurder bent is dit 88 microgram. 

In sommige gevallen wordt gekozen voor een bloedtest. Bijvoorbeeld als u niet in staat bent om deel te nemen aan het blaasonderzoek vanwege medische redenen.  Het maximale bloedalcoholgehalte is 0,5%. Voor beginnend bestuurders is dat 0,2%. Als dit percentage hoger is, bent u strafbaar. 

Straf rijden onder invloed

Voor dit feit worden doorgaans hoge geldboetes of taakstraffen geëist door de Officier van Justitie. Als er een ongeval heeft plaatsgevonden, bestaat de kans dat u een gevangenisstraf opgelegd krijgt. Als ervaren strafrechtadvocaat kunnen wij een gevangenisstraf vaak voorkomen. 

Ook kunnen er andere maatregelen worden opgelegd in samenwerking met het Centraal Bureau Rijvaardigheid (CBR). U kunt denken aan een boete of alcoholcursus. De kosten van een dergelijke maatregel kunnen oplopen tot duizenden euro’s. Deze kosten zullen voor uw rekening komen. 

Een ervaren strafrechtadvocaat kan u vertellen wat voor straf u kunt verwachten door uw dossier te beoordelen. Onze strafrechtadvocaten staan vaak verdachten van rijden onder invloed bij en weten hoe zij verweer moeten voeren en waar zij op moeten letten om uw straf te beperken. 

Contact ervaren strafrechtadvocaat rijden onder invloed - Rijden onder invloed Advocaat Breda

Bent u aangehouden wegens het rijden onder invloed van drank en/of drugs? Rijden onder invloed is strafbaar gesteld in de Wegenverkeerswet. U kunt dus strafrechtelijk vervolgd worden door de Officier van Justitie. Als u schuldig wordt bevonden aan het rijden onder invloed kan dit u een forse straf opleveren. Neemt u daarom zo snel mogelijk vrijblijvend contact op met ons zodat een ervaren strafrechtadvocaat uw zaak kan beoordelen en zo kan zorgen voor de beste uitkomst. 

Bekijk meer onderwerpen binnen het strafrecht:  mishandeling | zware mishandeling | winkeldiefstal | heling | witwassen | afpersing of afdreiging | valsheid in geschrift | belediging | bedreiging | stalking | openlijke geweldpleging |

rijden onder invloed advocaat breda

Vragen?

  *Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het privacybeleid & servicevoorwaarden van Google zijn hier van toepassing.

  Veelgestelde vragen

  Wat zijn de gevolgen als ik mij niet houdt aan het conurrentiebeding

  Toggle content goes here, click edit button to change this text.

  Wat zijn veel voorkomende afspraken die over het concurrentiebeding gemaakt worden?

  Toggle content goes here, click edit button to change this text.

  Hoe kan ik voordat ik mijn arbeidsovereenkomst teken het concurrentiebeding uitsluiten

  Toggle content goes here, click edit button to change this text.

  Wat zijn veel voorkomende problemen als werkgever bij het niet nakomen van het concurrentiebeding?

  Toggle content goes here, click edit button to change this text.

  Laatste berichten

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Goedendag, kunt u alles vinden op onze website?

  Als u wilt kan ik u persoonlijk adviseren via WhatsApp. U kunt mij ook op dit nummer rechtstreeks bellen: +31620592187
  Akkoord op algemene voorwaarden om te chatten