Drugsfeiten Breda

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Drugsfeiten

 

Als u verdacht wordt van een drugsfeit, kunnen de gevolgen groot zijn. Het is namelijk verboden om drugs te bezitten, verkopen of produceren volgens de Opiumwet. Dit kan leiden tot verschillende strafrechtelijke maatregelen, zoals een gevangenisstraf of geldboete. Om uw zaak te verdedigen, is het dan ook van belang om snel de hulp in te schakelen van een ervaren strafrechtadvocaat in Breda.

Onze ervaren strafrechtadvocaten helpen u o.a. bij feiten met betrekking tot: 

 • Bezit van drugs: Het hebben van drugs in je bezit is onder bepaalde omstandigheden strafbaar. Dit hangt o.a. van de hoeveelheid. Zijn de drugs voor eigen gebruik of was u van plan de drugs te verkopen? 
 • Handel in drugs: Het verkopen, afleveren of verstrekken van drugs aan anderen is verboden. Ook het voorbereiden van deze handelingen, bijvoorbeeld door het hebben van grote hoeveelheden drugs, is strafbaar.
 • Productie van drugs: Het maken of laten maken van drugs is strafbaar. Hieronder vallen ook het bewerken en verwerken van grondstoffen tot drugs.
 • Invoer en uitvoer van drugs: Het importeren en exporteren van drugs is verboden. Dit geldt ook voor het doorvoeren van drugs door Nederland.

Straf voor drugsfeiten 

Als u wordt beschuldigd van een drugsfeit, dan kan de straf die u opgelegd krijgt afhankelijk zijn van verschillende factoren. Zoals bijvoorbeeld de hoeveelheid drugs die is aangetroffen, het type drugs en de omstandigheden waarin deze zijn aangetroffen. Ook kan het gebruik van hulpmiddelen, zoals weegschalen en verpakkingsmaterialen, als bewijs worden gezien voor drugshandel. In sommige gevallen kan een kleine hoeveelheid drugs leiden tot een geldboete of taakstraf, terwijl grote hoeveelheden drugs kunnen resulteren in een gevangenisstraf.

Het is daarom verstandig om de hulp van een ervaren strafrechtadvocaat in Breda in te schakelen bij een drugszaak. Een advocaat kan u helpen bij het opstellen van een effectieve verdedigingsstrategie. Bijvoorbeeld door na te gaan of de politie wel rechtmatig heeft gehandeld tijdens de aanhouding en doorzoeking van uw eigendommen. Een advocaat kan u ook bijstaan tijdens verhoren en kan nagaan of er mogelijk sprake is van een vormfout.

Daarnaast kan een advocaat in Breda u helpen om een lagere straf te krijgen of zelfs vrijspraak te verkrijgen. Het is belangrijk om snel een advocaat in te schakelen, zodat hij of zij uw zaak zo goed mogelijk kan verdedigen en uw rechten kan beschermen.

Vrijblijvend contact met een ervaren strafrechtadvocaat voor drugsfeiten

Wanneer u verdacht wordt van drugsfeiten, is het van groot belang om zo spoedig mogelijk de hulp in te schakelen van een ervaren strafrechtadvocaat. Een advocaat kan u bijstaan bij het verdedigen van uw zaak en kan proberen om de strafmaat te minimaliseren. Bovendien kan een advocaat u helpen bij het voorkomen van een strafblad, wat later nadelige gevolgen kan hebben, bijvoorbeeld bij het vinden van werk.

Het is belangrijk om te weten dat u het recht heeft om te zwijgen en dat alles wat u zegt als bewijsmateriaal tegen u kan worden gebruikt. Om deze reden is het verstandig om snel een advocaat in Breda in te schakelen, zodat deze u kan bijstaan tijdens de verhoren en u kan adviseren over wat u wel en niet moet zeggen.

Als u vrijblijvend contact met ons opneemt, kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste advocaat voor uw zaak in Breda. Onze advocaten hebben ruime ervaring met drugszaken en weten precies hoe ze u het beste kunnen bijstaan. Wij begrijpen dat dit een moeilijke en stressvolle tijd voor u kan zijn, daarom staan wij graag voor u klaar om u te helpen.

Bekijk meer onderwerpen binnen het strafrecht:  mishandeling | zware mishandeling | winkeldiefstal | heling | openlijke geweldpleging | afpersing of afdreiging | valsheid in geschrift | belediging | bedreiging | stalking | rijden onder invloed |

Drugsfeiten

Vragen?

  *Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het privacybeleid & servicevoorwaarden van Google zijn hier van toepassing.

  Veelgestelde vragen

  Moet ik een advocaat inschakelen als ik verdacht wordt van een drugsfeit?

  Ja, het is sterk aanbevolen om een advocaat in te schakelen als u wordt verdacht van een drugsfeit. Een advocaat kan u helpen bij het beschermen van uw rechten en kan u adviseren over uw opties en de beste strategie om uw zaak te verdedigen.

  Wat gebeurt er tijdens een politieverhoor als ik verdacht wordt van een drugsfeit?

  Tijdens een politieverhoor zal de politie u vragen stellen over uw betrokkenheid bij het drugsfeit. Het is belangrijk om te weten dat u niet verplicht bent om antwoord te geven op deze vragen en dat u het recht heeft om te zwijgen en om een advocaat te raadplegen.

  Kan ik worden gedwongen om mee te werken aan een drugstest als ik wordt verdacht van een drugsfeit?

  Ja, als u wordt verdacht van een drugsfeit kan de politie u vragen om mee te werken aan een drugstest. Als u weigert om mee te werken, kan dit echter worden gezien als een indicatie van schuld.

  Wat zijn mijn rechten als ik wordt gearresteerd voor een drugsfeit?

  Als u wordt gearresteerd voor een drugsfeit heeft u het recht om een advocaat te raadplegen en om contact op te nemen met de Nederlandse ambassade als u in het buitenland bent gearresteerd. U heeft ook het recht om te zwijgen en om medische zorg te ontvangen als dat nodig is.

  Laatste berichten

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Goedendag, kunt u alles vinden op onze website?

  Als u wilt kan ik u persoonlijk adviseren via WhatsApp. U kunt mij ook op dit nummer rechtstreeks bellen: +31620592187
  Akkoord op algemene voorwaarden om te chatten