Insolventie en faillissement Advocaat Breda

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Insolventie en faillissement Advocaat Breda

 

Ondernemingen kunnen in zwaar weer verkeren. Misschien dreigt faillissement van uw eigen onderneming, maar ook een onderneming waar u zaken mee doet kan failliet gaan. Als een faillissement van uw onderneming dreigt is het verstandig met een aantal zaken rekening te houden. Hoe zit het met bestuurdersaansprakelijkheid? Hoe vraagt u een faillissement of surseance van betaling aan? Is een doorstart mogelijk na faillissement? Dit zijn allemaal vragen die op u afkomen. 

Ook wanneer het faillissement van een klant of leverancier dreigt is het belangrijk tijdig stappen te ondernemen omdat de kans anders groot is dat u blijft zitten met een vordering die u niet meer kunt verhalen. Het is in dit geval belangrijk om u te laten adviseren over het persoonlijk aansprakelijk stellen van een bestuurder, het leggen van beslag, het afdwingen van een betalingsregeling of verkrijging van zekerheden. 

Contact met ervaren ondernemingsrechtadvocaat bij faillissement en insolventie – Insolventie en faillissement Advocaat Breda

Er komen veel zaken kijken bij een faillissement. Het is dan ook erg belangrijk om tijdig advies in te winnen van een ervaren ondernemingsrecht advocaat en u bij te laten staan. Neemt u hiervoor contact met ons op. Wij helpen u graag. 

Of bekijk meer onderwerpen binnen het ondernemingsrecht:  bedrijfsovername | splitsing | aandeelhoudersgeschillen | samenwerkingsovereenkomst | uittreding en uitstoting aandeelhouder |

insolventie- en faillissement advocaat breda

Vragen?  Laatste berichten

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Goedendag, kunt u alles vinden op onze website?

  Als u wilt kan ik u persoonlijk adviseren via WhatsApp +31 6 20592187. U kunt mij ook op dit nummer bellen. Wij doen dit graag voor u als service.