Insolventie en faillissement Advocaat Breda

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Faillissement advocaat Breda

 

Als ondernemer kunt u te maken krijgen met financiële problemen die u in zwaar weer brengen. Het kan zijn dat uw eigen onderneming op het randje van faillissement balanceert, maar ook een zakenpartner waar u mee samenwerkt kan in financiële moeilijkheden verkeren en failliet gaan. Het is dan van groot belang dat u zich bewust bent van de juridische aspecten die hierbij komen kijken. Het is aan te raden om in zo’n geval een faillissement advocaat in Breda in te schakelen. Raedsman heeft de juiste expertise en ervaring in huis om u te helpen.

Wanneer schakelt u een faillissement advocaat Breda in?

Wanneer uw eigen onderneming in de financiële gevarenzone terechtkomt, is het raadzaam om rekening te houden met diverse zaken, zoals de aansprakelijkheid van bestuurders en het aanvragen van een faillissement of surseance van betaling. Daarnaast is het belangrijk om te weten of een doorstart na faillissement mogelijk is. Al deze zaken kunnen complex zijn en vragen om een grondige kennis van het ondernemingsrecht. Een faillissement advocaat van Raedsman in Breda kan u goed ondersteunen tijdens dit proces. Bovendien is een dergelijke situatie erg stressvol; door hulp in te roepen van een ervaren faillissement advocaat in Breda kunnen er zaken uit handen genomen worden en heeft u altijd een expert in de buurt om raad te plegen. Zo staat u er ten minste niet alleen voor.

Als een klant of leverancier failliet dreigt te gaan, moet u op tijd handelen om te voorkomen dat u met een onbetaalde vordering achterblijft. In dat geval is het van belang dat u zich laat adviseren over uw opties, zoals het persoonlijk aansprakelijk stellen van een bestuurder, het leggen van beslag, het afdwingen van een betalingsregeling of het verkrijgen van zekerheden. Ook dan is het belangrijk om een goede faillissement advocaat in Breda in te schakelen die u helpt om de onbetaalde vordering correct te regelen.

Insolventie advocaat in Breda inschakelen

Insolventie en faillissement zijn niet hetzelfde. Insolventie betekent dat een bedrijf acute financiële problemen heeft. Dit kan leiden tot faillissement. De insolventie advocaat in Breda kan u helpen om faillissement alsnog te voorkomen. Dreigt u toch failliet te gaan, dan kan de insolventie advocaat in Breda u helpen bij alle zaken die daar bij komen kijken. Een insolventie advocaat en faillissement advocaat in Breda voeren wel dezelfde werkzaamheden uit. Zodoende kunt u beide termen tegenkomen.

Wilt u graag hulp van een deskundige faillissement / insolventie advocaat in Breda van Raedsman? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact met ervaren insolventie en faillissement advocaat Breda

In een complexe situatie zoals insolventie en faillissement, is het verstandig om deskundig advies in te winnen bij een ervaren insolventie en faillissement advocaat in Breda die gespecialiseerd is in dit rechtsgebied.

Raedsman begrijpt dat een situatie omtrent faillissement erg stressvol is en we doen er daarom alles aan om zo goed mogelijk te helpen en te ontzorgen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om professioneel advies in te winnen van een ervaren insolventie en faillissement advocaat in Breda.

Of bekijk meer onderwerpen binnen het ondernemingsrecht: Aandeelhoudersgeschillen Breda | Bedrijfsovername Breda | Splitsing Breda | Insolventie- en faillissementsrecht Breda | Uittreding en uitstoting aandeelhouder Breda | Advies onderneming Breda | Bestuurdersaansprakelijkheid Breda | Franchiseovereenkomsten Breda | Geschillen met werknemers Breda | Opstellen contracten en algemene voorwaarden Breda

insolventie- en faillissement advocaat breda

Vragen?

  Veelgestelde vragen

  Wat is het verschil tussen insolventie en faillissement?

  Insolventie betekent dat een onderneming niet langer aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen, terwijl faillissement een juridische procedure is waarbij een onderneming door de rechtbank failliet wordt verklaard. Een faillissement is dus een gevolg van insolventie.

  Wat zijn mijn rechten en plichten als bestuurder bij faillissement?

  Als bestuurder van een onderneming die failliet gaat, heeft u bepaalde verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden. Het is belangrijk om te weten wat uw rechten en plichten zijn en hoe u eventuele aansprakelijkheid kunt beperken of voorkomen.

  Hoe kan ik een faillissement of surseance van betaling aanvragen?

  Als uw onderneming insolvent is en u geen andere oplossing ziet, kunt u een faillissement of surseance van betaling aanvragen. Het is belangrijk om te weten welke stappen u moet nemen en aan welke voorwaarden u moet voldoen om deze procedures succesvol aan te vragen.

  Is een doorstart mogelijk na faillissement?

  Een doorstart na faillissement kan een mogelijkheid zijn om een onderneming voort te zetten. Het is belangrijk om te weten wat er allemaal komt kijken bij een doorstart en welke mogelijkheden er zijn om dit te realiseren.

  Laatste berichten

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Goedendag, kunt u alles vinden op onze website?

  Als u wilt kan ik u persoonlijk adviseren via WhatsApp +31 6 20592187. U kunt mij ook op dit nummer bellen. Wij doen dit graag voor u als service.