Arbeidsrecht

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Arbeidsrecht advocaten & juridische professionals

Raedsman biedt betrouwbare en deskundige juridische ondersteuning binnen het arbeidsrecht. Een ervaren arbeidsrecht advocaat of jurist staat bij ons klaar om u te helpen met uw rechtszaken, of het nu gaat om ontslag, concurrentiebeding, ziekteverzuim of andere onderwerpen. Bekijk onze website voor verdere details of plan meteen een afspraak in: we zijn elke dag van de week beschikbaar.

Bel: 085 087 2024

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat? U kunt direct contact met ons opnemen via het contact formulier.

Vul onderstaand contactformulier in en er wordt vrijblijvend contact met u opgenomen door een van onze medewerkers.  *Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het privacybeleid & servicevoorwaarden van Google zijn hier van toepassing.

  Arbeidsrecht

  Als u een betrouwbare jurist of advocaat zoekt die gespecialiseerd is in arbeidsrecht, kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld als u een ontslag wil aanvechten of hulp nodig heeft bij een vaststellingsovereenkomst. Heeft u problemen met uw werkgever of werknemer over ziekteverzuim? In zulke gevallen kan juridische ondersteuning van een arbeidsrechtadvocaat zeer nuttig zijn.

  Daarnaast zijn er andere arbeidsrechtelijke kwesties waarbij u hulp kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als u te maken heeft met een concurrentiebeding en u wilt hiervoor advies van een arbeidsrechtadvocaat.  Een deskundige arbeidsjurist of arbeidsadvocaat kan u bijstaan tijdens uw procedure of rechtszaak. U kunt eenvoudig in contact met ons komen om vrijblijvend uw zaak met ons te bespreken.

  Specialisaties & services Arbeidsrecht

  Raedsman biedt gespecialiseerde juristen en advocaten in diverse rechtsgebieden, waaronder het arbeidsrecht. U kunt altijd rekenen op passende ondersteuning, waar u ook bent. Naast onze eigen juristen hebben we een uitgebreid netwerk van partner arbeidsrechtadvocaten in de regio, zodat u verzekerd bent van deskundige hulp door een arbeidsjurist of arbeidsrechtadvocaat.

  Op deze pagina vindt u een overzicht van de diverse arbeidsrechtelijke diensten die Raedsman aanbiedt. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, en we helpen u graag verder.

  img-icon

  Concurrentiebeding

  Wanneer in uw arbeidsovereenkomst een concurrentiebeding is opgenomen, kan dit een last voor u zijn als u op zoek gaat naar een nieuwe baan. Een concurrentiebeding dat door uw werkgever wordt opgenomen in de arbeidsovereenkomst, is niet altijd geldig of toegestaan.

  img-icon

  Ziekteverzuim

  Als u zich ziek meldt op uw werk zijn er verschillende verplichtingen voor uw werkgever. Zo is uw werkgever verplicht om minstens 70% van uw loon door te betalen voor een periode van twee jaar. In veel gevallen is de doorbetaling van het loon zelfs 100%.

  img-icon

  Transitievergoeding

  Bij een onvrijwillige beëindiging of niet-voortzetting van de arbeidsovereenkomst, heeft een werknemer recht op een transitievergoeding. Als werknemer kunt u zich afvragen wat de hoogte van de transitievergoeding is.

  img-icon

  Geschorst of op non-actief gesteld door werkgever

  Een schorsing of een op non-actiefstelling door uw werkgever is een serieuze stap. Het kan een teken zijn dat uw werkgever voornemens is om u te ontslaan.

  img-icon

  Beoordelen vaststellingsovereenkomst

  Een vaststellingsovereenkomst wordt ook weleens een beëindigingsovereenkomst genoemd. Een dergelijke overeenkomst wordt gebruikt wanneer er buiten de rechter om afspraken worden gemaakt over een ontslag.

  img-icon

  Ontslag op staande voet

  Bij een ontslag komen veel zaken op u af. Misschien bent u op staande voet ontslagen en vraagt u zich af wat u moet doen. Bij een ontslag op staande voet is een dringende reden de aanleiding voor het ontslag.

  img-icon

  Ontslag bedrijfseconomische redenen

  Bij een ontslag komen veel zaken op u af. Misschien bent u op staande voet ontslagen en vraagt u zich af wat u moet doen. Bij een ontslag op staande voet is een dringende reden de aanleiding voor het ontslag.

  img-icon

  Ontslag

  Wordt u ontslagen of neemt u zelf ontslag? Lees welke regels gelden voor uw werkgever en u volgens het ontslagrecht, wat de gevolgen hiervan zijn en de impact op uw persoonlijke situatie.

  Arbeidsrecht: wat houd het in?

   

  In het arbeidsrecht gaat het om de verhouding tussen werknemers en werkgevers. Het omvat onderwerpen als arbeidsovereenkomsten, arbeidsomstandigheden, salaris, verlof, ontslag en gelijke behandeling op de werkplek. Het is belangrijk voor zowel werknemers als werkgevers om op de hoogte te zijn van de regels en wetten in het arbeidsrecht om conflicten te voorkomen en om de rechten en plichten op de werkplek duidelijk te definiëren.

  Wij helpen u o.a. met de volgende kwesties: 

  • Het beoordelen van uw vaststellingsovereenkomst;
  • concurrentiebeding;
  • schorsing- of op non-actiefstelling;
  • ontslag op staande voet; 
  • ontslag om bedrijfseconomische redenen;
  • transitievergoeding; 
  • ziekteverzuim. 

  Wat doet een arbeidsrecht advocaat of jurist?

  Een arbeidsrechtadvocaat is een juridische professional die gespecialiseerd is in arbeidsrecht. Hij of zij biedt advies en ondersteuning aan werknemers en werkgevers bij problemen die te maken hebben met arbeid en werkrelaties. De volgende taken kunnen worden uitgevoerd door een arbeidsrechtadvocaat:

  1. Opstellen en beoordelen van arbeidscontracten: Een arbeidsrechtadvocaat helpt bij het opstellen van duidelijke en eerlijke arbeidscontracten en zorgt ervoor dat deze in overeenstemming zijn met de wet.
  2. Oplossen van conflicten: Een arbeidsrechtadvocaat helpt bij het oplossen van conflicten tussen werknemers en werkgevers, bijvoorbeeld bij ontslag of ziekteverzuim.
  3. Verdedigen van rechten: Een arbeidsrechtadvocaat verdedigt de rechten van werknemers en werkgevers en zorgt ervoor dat deze worden gerespecteerd volgens de wet.
  4. Vertegenwoordigen in rechtszaken: In het geval van een rechtszaak staat een arbeidsrechtadvocaat zijn cliënten bij en vertegenwoordigt hen in de rechtszaal.

  Een arbeidsrechtadvocaat is op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving en gebruikt deze kennis om de belangen van zijn cliënten te beschermen

  Vrijblijvend contact met een arbeidsrecht advocaat of jurist voor uw probleem 

  Als werknemer of werkgever kunt u behoefte hebben aan juridisch advies. In geval van conflict kan een arbeidsrecht advocaat of jurist u helpen dit conflict op te lossen. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag. 

  Onze medewerkers staan u graag te woord

  Als u telefonisch contact wenst, bel ons dan of vul ons contactformulier in, dan bellen wij u terug. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag ook 's avonds bereikbaar tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00! Zo staan wij altijd voor u klaar.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Goedendag, kunt u alles vinden wat u zoekt op onze website?

  U kunt mij vrijblijvend uw juridisch geschil laten beoordelen, op basis hiervan kunnen we u voorzien van de meest geschikte oplossing.

  U kunt mij ook op dit nummer rechtstreeks bellen: +31620592187
  Akkoord op algemene voorwaarden om te chatten