Alle rechtsgebieden

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Rechtsgebieden & services

Raedsman biedt hulp in alle rechtsgebieden. Hier vindt u een selectie van onze services. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

img-icon

Arbeidsrecht

Als u in een arbeidsrechtelijk geschil verstrikt bent geraakt met uw werkgever of met uw werknemer wilt u graag advies van een ervaren arbeidsrecht advocaat zodat een oplossing kan worden gevonden voor uw probleem.

img-icon

Strafrecht

Indien u verdacht wordt van een strafbaar feit is het verstandig professionele bijstand in te schakelen. Een ervaren strafrecht advocaat kan u verdedigen tegen de verdenking van diverse delicten in het strafrecht.

img-icon

Ondernemingsrecht

Als ondernemer komt u in aanraking met verschillende juridische kwesties. Zo verschillen bijvoorbeeld de regels en rechten afhankelijk van of u een eenmanszaak of een besloten vennootschap (BV) heeft. Een ervaren ondernemingsrecht advocaat kan u helpen als u advies wenst.

img-icon

Huurrecht

Het huurrecht betreft een samenstel van regels met betrekking tot huren van een woning of pand. Zowel een huurder als een verhuurder kan behoefte hebben aan advies van een advocaat die gespecialiseerd is in huurrecht.

img-icon

Aansprakelijkheidsrecht

Aansprakelijkheid ziet op het verantwoordelijk stellen voor opgelopen schade. In beginsel is degene die de schade veroorzaakt aansprakelijk. Dit kan echter anders zijn in het geval de schade is veroorzaakt door een kind of dier. Een ervaren advocaat aansprakelijkheidsrecht kan u hierover adviseren.

img-icon

Personen- en familierecht

Personen- en familierecht is een rechtsgebied dat zich richt op de juridische aspecten van relaties en gezinnen. Dit omvat onder andere huwelijks- en echtscheidingsrecht, afstammingsrecht, adoptierecht, naamrecht en het recht op ouderlijk gezag en omgangsregelingen.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Goedendag, kunt u alles vinden op onze website?

Als u wilt kan ik u persoonlijk adviseren via WhatsApp. U kunt mij ook op dit nummer rechtstreeks bellen: +31620592187
Akkoord op algemene voorwaarden om te chatten