Strafrecht

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Strafrecht advocaten & juridische professionals

Raedsman biedt betrouwbare en deskundige juridische ondersteuning binnen strafrecht. Een ervaren strafrecht advocaat staat klaar om u te helpen met uw rechtszaken, of het nu gaat om witwassen, geweldsmisdrijven, diefstal of een andere onderwerpen. Bekijk onze website voor verdere details of plan meteen een afspraak in: we zijn elke dag van de week beschikbaar.

Bel: 085 087 2024

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde strafrecht advocaat? Wij brengen u snel in contact met een ervaren advocaat voor uw probleem.

Vul onderstaand contactformulier in en er wordt vrijblijvend contact met u opgenomen door een van onze medewerkers.  *Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het privacybeleid & servicevoorwaarden van Google zijn hier van toepassing.

  Strafrecht

  Als u een betrouwbare jurist of advocaat zoekt die gespecialiseerd is in strafrecht, kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld als u een strafzaak wil aanvechten of hulp nodig heeft bij het opstellen van een verweerschrift. Heeft u problemen met justitie of bent u aangeklaagd? In zulke gevallen kan juridische ondersteuning van een strafrechtadvocaat zeer nuttig zijn.

  Daarnaast zijn er andere strafrechtelijke kwesties waarbij u hulp kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als u te maken heeft met een verdenking en u wilt hiervoor advies van een strafrechtadvocaat. Een deskundige strafjurist of strafrechtadvocaat kan u bijstaan tijdens uw procedure of rechtszaak. U kunt eenvoudig in contact met ons komen om vrijblijvend uw zaak met ons te bespreken.

  Specialisaties & services strafrecht

  Raedsman biedt gespecialiseerde juristen en advocaten in diverse rechtsgebieden, waaronder het strafrecht. U kunt altijd rekenen op passende ondersteuning, waar u ook bent. Naast onze eigen juristen hebben we een uitgebreid netwerk van partner strafrechtadvocaten in de regio, zodat u verzekerd bent van deskundige hulp door een strafjurist of strafrechtadvocaat.

  Op deze pagina vindt u een overzicht van de diverse strafrechtelijke diensten die Raedsman aanbiedt. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, en we helpen u graag verder.

  img-icon

  Geweldsmisdrijven

  De wet kent verschillende geweldsmisdrijven, zoals eenvoudige mishandeling en zware mishandeling. Wanneer u wordt verdacht van een van deze delicten zult u zich waarschijnlijk voor de rechter moeten verantwoorden en riskeert u een straf. Lees hier meer over mishandeling.

  img-icon

  Diefstal

  Diefstal is een strafbaar feit. Er bestaan verschillende soorten diefstal. Een veel voorkomende vorm is winkeldiefstal. Ook het voorhanden hebben, kopen of verkopen van gestolen goederen is strafbaar. Dit wordt heling genoemd.

  img-icon

  Witwassen

  Wordt u verdacht van witwassen? Witwassen is het uitvoeren van transacties om de herkomst van illegaal verkregen geld te verbergen. Het geld is afkomstig van criminele activiteiten zoals bijvoorbeeld drugshandel, diefstal of fraude.

  img-icon

  Afpersing of afdreiging

  Afpersing is een vorm van beroving van een slachtoffer waarbij de verdachte van de afpersing het slachtoffer dwingt goederen af te geven. Voor afpersing, of afdreiging kunt u strafrechtelijk vervolgd worden.

  img-icon

  Drugsfeiten

  De wet kent verschillende drugsgerelateerde delicten. Lees hier meer over deze delicten en wat u moet doen als u verdacht wordt van een drugsgerelateerd delict.

  img-icon

  Valsheid in geschrift

  Valsheid in geschrift is een strafbaar feit. Als u verdacht wordt van valsheid in geschrift moet u zich mogelijk voor de rechter verantwoorden en riskeert u een straf.

  img-icon

  Ontnemingsmaatregel

  Een ontnemingsmaatregel is een maatregel die kan worden opgelegd aan een persoon die veroordeeld is voor een strafbaar feit waarbij financieel voordeel is behaald.

  img-icon

  Rijden onder invloed

  Rijden onder invloed is strafbaar gesteld in de Wegenverkeerswet. Als u in een alcoholcontrole terecht komt wordt door middel van een blaastest onderzocht of u teveel gedronken heeft om een voertuig te mogen besturen.

  img-icon

  Rijbewijs ingevorderd

  Het is een nachtmerrie als uw rijbewijs wordt ingevorderd door de politie. Niet alleen betekent dit dat u niet meer mag rijden, het kan ook leiden tot problemen op het gebied van werk en andere verplichtingen.

  img-icon

  Belediging

  Wordt u strafrechtelijk vervolgd wegens belediging? Dit is strafbaar gesteld in artikel 266 van het Wetboek van Strafrecht. Iemand wordt in zijn goede naam aangetast. U kunt iemand in persoon beledigen, of via een geschrift of afbeelding.

  Strafrecht

  Het strafrecht omvat een reeks regels die zijn vastgelegd om te bepalen welk gedrag strafwaardig is (welke strafbare feiten er zijn), welke straffen er worden opgelegd en hoe de strafoplegging wordt uitgevoerd. Het doel van het strafrecht is om een ​​deterrent effect te hebben en om maatschappelijke normen en waarden te handhaven. Het centrale aspect van het strafrecht is dan ook het bestraffen van bepaald gedrag, zowel handelen als nalaten.

  Wij helpen o.a. met: 

  • Diefstal;
  • drugsfeiten; 
  • mishandeling;
  • ontnemingsmaatregel; 
  • rijbewijs ingevorderd;
  • stalking; 
  • witwassen. 

  Wat doet een strafrechtadvocaat? 

  Een strafrechtadvocaat is een advocaat die gespecialiseerd is in het strafrecht en die personen verdedigt die worden beschuldigd van een strafbaar feit. De rol van een strafrechtadvocaat is om de rechten van hun cliënt te beschermen en ervoor te zorgen dat hun cliënt een eerlijk proces krijgt.

  De taken van een strafrechtadvocaat beginnen meestal bij het eerste contact met de cliënt. De advocaat zal de beschuldiging van de cliënt analyseren en de mogelijke consequenties van de zaak bespreken. Dit omvat de mogelijke straffen die de cliënt kan krijgen en de gevolgen voor hun persoonlijke leven en carrière.

  Na deze eerste bespreking zal de advocaat beginnen met het onderzoeken van de zaak. Dit omvat het in kaart brengen en het analyseren van het bewijsmateriaal  die dat het Openbaar Ministerie is verstrekt. Het doel hiervan is om de zwakke punten van de aanklacht te vinden en te gebruiken om de positie van de cliënt te versterken.

  Tijdens het proces zal de strafrechtadvocaat de belangen van de cliënt behartigen en hem of haar bijstaan ​​in het proces. Dit omvat het voorbereiden van verdedigingsstrategieën, het horen van getuigen en het presenteren van bewijsmateriaal dat de zaak van de cliënt ondersteunt.

  Naast het verdedigen van hun cliënten in de rechtbank, kan een strafrechtadvocaat ook helpen bij het onderhandelen over een schikking buiten de rechtbank. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer het Openbaar Ministerie bereid is om een ​​lagere straf op te leggen in ruil voor een schuldbekentenis van de cliënt. Het is belangrijk u altijd goed te laten adviseren hierover. 

  Vrijblijvend contact met een ervaren strafrechtadvocaat

  Als u strafrechtelijk wordt vervolgd, kan dit een zeer stressvolle en overweldigende ervaring zijn. In deze situatie is het van cruciaal belang  om de hulp van een ervaren strafrechtadvocaat in te roepen die u kan adviseren en begeleiden door het proces van strafrechtelijke vervolging. Onze advocaten zijn goed thuis in het strafrecht en staan ​​klaar om u te helpen.

  Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze advocaten hebben uitgebreide ervaring in het omgaan met een breed scala aan strafrechtelijke zaken en kunnen u helpen bij het begrijpen van uw rechten en opties. Wij helpen u graag. 

  Onze medewerkers staan u graag te woord

  Als u telefonisch contact wenst, bel ons dan of vul ons contactformulier in, dan bellen wij u terug. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag ook 's avonds bereikbaar tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00! Zo staan wij altijd voor u klaar.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Goedendag, kunt u alles vinden wat u zoekt op onze website?

  U kunt mij vrijblijvend uw juridisch geschil laten beoordelen, op basis hiervan kunnen we u voorzien van de meest geschikte oplossing.

  U kunt mij ook op dit nummer rechtstreeks bellen: +31620592187
  Akkoord op algemene voorwaarden om te chatten