Belediging, bedreiging, stalking

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

img-icon

Belediging

Wordt u strafrechtelijk vervolgd wegens belediging? Eenvoudige belediging is strafbaar gesteld in artikel 266 van het Wetboek van Strafrecht. Bij eenvoudige belediging wordt iemand zijn goede naam aangetast. Een belediging kan in persoon worden geuit, maar kan ook worden gedaan door een geschrift of afbeelding

img-icon

Bedreiging

Wordt u verdacht van bedreiging? Wanneer u flinke ruzie heeft of een woordenwisseling kan het voorkomen dat u een bedreiging uit. Wanneer het slachtoffer van deze bedreiging aangifte doet kan het zijn dat u strafrechtelijk wordt vervolgd. Als u strafrechtelijk vervolgd wordt voor bedreiging wilt u natuurlijk graag weten waar u aan toe bent.

img-icon

Stalking

Wordt u vervolgd wegens stalking? Stalking is een strafbaar feit waarbij iemand herhaaldelijk inbreuk maakt op de persoonlijke levenssfeer van een ander. Als u verdacht wordt van stalking bestaat de kans dat u zich voor de rechter moet verantwoorden.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Goedendag, kunt u alles vinden op onze website?

Als u wilt kan ik u persoonlijk adviseren via WhatsApp +31 6 20592187. U kunt mij ook op dit nummer bellen. Wij doen dit graag voor u als service.