Scheiding ondernemer

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Echtscheiding ondernemer 

 

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis, vooral voor ondernemers die hun zakelijke en persoonlijke belangen willen beschermen tijdens het scheidingsproces. Als ondernemer heeft u waarschijnlijk hard gewerkt om uw bedrijf op te bouwen en u wilt ervoor zorgen dat uw vermogen en inkomsten beschermd blijven tijdens de echtscheiding.

Er zijn enkele specifieke overwegingen die ondernemers moeten maken tijdens een echtscheiding, zoals:

 1.  de verdeling van zakelijke bezittingen en vermogen
 2. de regeling van het inkomen en de verantwoordelijkheid voor schulden. In sommige gevallen kan het bedrijf zelf onderwerp zijn van de verdeling, waardoor het noodzakelijk is om de waarde van het bedrijf en de verantwoordelijkheden van de partners nauwkeurig te bepalen.

Het is belangrijk om te realiseren dat een echtscheiding van een ondernemer veel complexer is dan een echtscheiding waarbij beide partijen werknemers zijn. Het is daarom verstandig om de hulp in te roepen van een ervaren echtscheidingsadvocaat die u kan helpen bij het beschermen van uw zakelijke en persoonlijke belangen tijdens het scheidingsproces.

Contact met een echtscheidingsadvocaat voor ondernemers

Een ervaren echtscheidingsadvocaat kan u helpen bij het onderhandelen met uw partner over de verdeling van zakelijke bezittingen en vermogen, het vaststellen van een regeling voor het inkomen en de verantwoordelijkheid voor schulden, en het bepalen van de waarde van het bedrijf. Het is ook belangrijk om te weten dat de effecten van een echtscheiding op uw bedrijf kunnen blijven doorwerken, zelfs nadat de echtscheiding is afgerond. Daarom is het van belang een professional in te schakelen  die u kan helpen bij het opstellen van een strategie voor de toekomst, zodat u uw bedrijf en uw vermogen kunt beschermen. 

scheidingondernemer

Vragen?  Laatste berichten

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Goedendag, kunt u alles vinden op onze website?

  Als u wilt kan ik u persoonlijk adviseren via WhatsApp +31 6 20592187. U kunt mij ook op dit nummer bellen. Wij doen dit graag voor u als service.