Diefstal Breda

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Diefstal

 

Diefstal is een ernstig strafbaar feit waarbij iemand opzettelijk eigendommen van een ander wegneemt zonder toestemming en met de intentie om deze in bezit te nemen. Het kan variëren van kleine delicten zoals winkeldiefstal tot grotere misdaden zoals inbraken en overvallen.

Onze advocaten begrijpen dat de straf voor diefstal afhankelijk is van de specifieke omstandigheden van de zaak en kunnen u adviseren over de te verwachten strafmaat in uw geval. Of het nu gaat om een ​​geldboete of een gevangenisstraf, ons team staat klaar om u te helpen en uw belangen te behartigen.

Als u betrokken bent bij een diefstalzaak, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons advocatenkantoor in Breda. We zullen uw zaak zorgvuldig beoordelen en u voorzien van deskundig advies om de beste verdediging voor u op te bouwen.

Verschillende soorten diefstal

Er zijn verschillende soorten diefstal, waaronder: 

 • Diefstal met geweld of bedreiging;
 • diefstal door middel van inbraak;
 • winkeldiefstal;
 • zakkenrollen of straatroof;
 • diefstal door middel van fraude.

Als u beschuldigd wordt van diefstal, is het cruciaal om te onthouden dat u het recht heeft om een advocaat te raadplegen. Daarnaast bent u onschuldig totdat het tegendeel bewezen is. Onze strafrechtadvocaten in Breda zijn ervaren en deskundig in het verdedigen van personen die beschuldigd worden van diefstal.

Verder is het belangrijk om te beseffen dat er in sommige gevallen verzachtende omstandigheden kunnen zijn die de ernst van de diefstal verminderen. Een voorbeeld hiervan is diefstal uit noodzaak, zoals het stelen van voedsel omdat iemand geen andere opties had. Onze advocaten zijn goed op de hoogte van deze omstandigheden en kunnen u helpen deze in uw verdediging naar voren te brengen.

Vrijblijvend contact met een ervaren strafrechtadvocaat bij diefstal 

Als u beschuldigd wordt van diefstal in Breda, is het verstandig om een ervaren diefstal advocaat in te schakelen. Onze advocaat kan u niet alleen adviseren over uw rechten en opties, maar ook helpen bij het voorbereiden van een sterke verdediging. Het is belangrijk om eventuele verzachtende omstandigheden naar voren te brengen en uw zaak op de best mogelijke manier aan te pakken. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag bij uw diefstalzaak in Breda.

Bekijk meer onderwerpen binnen het strafrecht:  mishandeling | zware mishandeling | winkeldiefstal | heling | openlijke geweldpleging | afpersing of afdreiging | valsheid in geschrift | belediging | bedreiging | stalking | rijden onder invloed |

Diefstal

Vragen?

  *Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het privacybeleid & servicevoorwaarden van Google zijn hier van toepassing.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik worden vervolgd voor diefstal als ik iets per ongeluk heb meegenomen?

  Als u per ongeluk iets hebt meegenomen zonder de intentie om het te stelen, dan wordt dit gezien als een vergissing en zal er geen sprake zijn van diefstal. Als er echter wel sprake is van opzet, dan kan dit wel leiden tot vervolging.

  Kan ik worden vervolgd voor diefstal als ik niet de enige verdachte ben?

  Ja, als er voldoende bewijs is dat u betrokken bent bij de diefstal, dan kan u worden vervolgd ongeacht of u alleen of samen met anderen handelde.

  Wat moet ik doen als ik ten onrechte wordt beschuldigd van diefstal?

  Als u ten onrechte wordt beschuldigd van diefstal, is het belangrijk om juridische bijstand in te schakelen. Een advocaat kan u adviseren over uw rechten en de juiste stappen die u moet nemen om de beschuldigingen aan te vechten.

  Moet ik iets zeggen als ik verdacht wordt van diefstal?

  Het is belangrijk om te weten dat u het recht heeft om te zwijgen. Als u verdacht wordt van diefstal, is het verstandig om niet te praten zonder eerst juridisch advies in te winnen van een advocaat. Uw verklaring kan namelijk tegen u worden gebruikt tijdens het proces.

  Laatste berichten

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Goedendag, kunt u alles vinden op onze website?

  Als u wilt kan ik u persoonlijk adviseren via WhatsApp. U kunt mij ook op dit nummer rechtstreeks bellen: +31620592187
  Akkoord op algemene voorwaarden om te chatten